Hudební přehrávač s důrazem na vzhled

Hudební přehrávač s důrazem na vzhled
2015-09-20T10:06:09+02:00
• 20. 9. 2015
1

Hudebních přehrávačů pro chytrá zařízení je nespočet. Nikdy jich však není dost, protože se vývojáři předbíhají v jejich vylepšování. Jedním z takových je přehrávač Splyce.

unnamed_result unnamed (5)_result

Splyce klade důraz na vzhled, což je velmi znát. Tento hudební přehrávač se může chlubit tím, že vám k přehrávané hudbě dopřeje skvělé vizuální efekty. Při přehrávání si můžete vytvořit jednoduše a rychle seznam skladeb, jež chcete v následujících chvílích poslouchat. To není vše, v přehrávači si lze nastavit různé efekty a přechody v písničkách, což dává přehrávání zcela jiný rozměr. Z písniček můžete poslouchat třeba jen pouze určité části, které si navolíte v časové linii.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

Splyce podporuje i žárovku od společnosti Philips, která se zabarví do barev nastavených v přehrávači. Nastavit si můžete až 10 různých barev celého přehrávače. Při vytváření playlistu lze zadat i údaj BPM a dle něj nechat automatické vybrání písniček.

unnamed (4)_result unnamed (3)_result

Splyce je ke stažení pro operační systém Android a iOS.

logo-app Splyce InQBarna Kenkyuu Jo Zdarma ANDROID logo-app Splyce - fancy music player with automix. Pulselocker Edition! Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Vladislav Kluska

20. 9. 2015, 11:45

Tak takhle jetou aplikaci sem už dlouho neviděl… sice klade důraz na design, ale je docela ošklivá a ovládat ji hře za trest…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat