HUAWEI P8 Max – čínské dělo ve zlaté barvě sponzorovaný článek

HUAWEI P8 Max – čínské dělo ve zlaté barvě [sponzorovaný článek]
2015-09-28T10:00:47+02:00
• 28. 9. 2015
1

huawei_p8_max_banner

Huawei pravděpodobně zná velká část lidí s chytrým telefon v kapse, jelikož se jedná o poměrně slušně velkou společnost z Asie, kde je jedním z lídrů trhu – a nejen tam. Dnes vám tedy představujeme jeho zatím největší počin, jenž stále patří do kategorie chytrých telefonů, ač se o něm dá mluvit jako o phabletu – model P8 Max.

Dle názvu telefonu už můžete čekat, že jeho cenovka nepadne pod standardní cenu telefonu, jenž si obyčejný člověk kupuje, aby uživil sebe, popřípadě další. Nicméně se také jedná o velmi zajímavý kousek, který by doma sice mohl mít každý, ale nebude, i díky tomu s sebou nese určitý typ elegance.

Huawei-P8-Max

Na přední straně najdeme standardní 5MPx kameru, avšak nepříliš viděný obrovský 6,8palcový IPS displej s rozlišením Full HD (1080 x 1920 pixelů). Tlačítka pod displejem nehledejte, telefon totiž disponuje softwarovými. Po stranách jsou už známá hardwarová tlačítka.

Na zádech najdeme 13MPx fotoaparát s nejnovějšími funkce od výrobce, které poslední dobou sklízejí značný úspěch – focení za pomoc světla například, kterému pomáhá duální přisvětlovací dioda. Telefon pohání procesor Hisilicon Kirin 935 s osmi jádry, taktovací frekvencí 2,2 GHz (Quad core 2.2GHz Cortex-A53 and Quad core 1.5GHz Core-A53) a grafickým čipem Mali-T628 MP4.

16-1429163279-huaweip8maximage7

Paměti máte dostatek, konkrétně 3 GB operační paměti a 64 GB interního úložiště. Model P8 Max podporuje následující funkce – dual SIM (micro, nano), Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac), NFC, GSM, 3G i 4G (FDD-LTE 1800/2100/2600 MHz), HDR nebo Bluetooth 4.0. Už zbývá jen zmínit baterii, která má kapacitu 4 360 mAh, což by mělo běžnému uživateli bohatě postačit a předinstalovaný systém Android 5.0 s nástavbou EMUI.

Huawei P8 Max již nyní můžete zakoupit na stránkách internetového obchodu Gear Best, kde je se slevou za cenu 585,85 $ (~ 14 261 Kč). To není úplně málo, nicméně doprava je zdarma a dalších mnoho výhod taktéž.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Je to pořád o 10k míň, než za „vlajkový lodě“ rádoby kingů trhu. Vybavení excelentní, velikost pro ty, kteří třeba v práci můžou sledovat videa, tv… Procesor špičkovej, 3 giga ramky bohatě stačí a přes 4k mah baterky taky není málo. Rozlišení na hd filmy.. co chtít víc? Za půl roku padne cena o ticku, možná dvě a není co řešit :) Ale i těch 14k není zase tak nad míru, naopak. Jo, Čiňani jedou.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat