HTC Butterfly 3 nyní oficiálně se Snapdragonem 810 a 20MPx duálním fotoaparátem

HTC Butterfly 3 nyní oficiálně se Snapdragonem 810 a 20MPx duálním fotoaparátem
2015-09-29T21:01:42+02:00
• 29. 9. 2015

HTC představilo nový model Butterfly 3, jenž by měl navázat na úspěch předchozího zařízení s názvem, a světe div se, Butterfly 2. A ještě je zde jeden důležitý fakt, jedná se o totožné zařízení, které bylo vypuštěno na japonský trh letos v květnu, avšak v tamějších kruzích jej znají jako J Butterfly.

Nový model tak přichází s 5,2palcovým IPS displejem s rozlišením QHD (2560 x 1440 pixelů) a bude oděn do polykarbonátu, stejně jako předchůdce. V šasi bude tepat výkonný, ač velmi vážnou přehřívací vadou ověšený, Snapdragon 810, kterému bude dána do vínku 3GB operační paměť a 32GB interní úložiště. To si můžete rozšířit až o 2 TB místa – teoreticky to je možné, už jsou k vidění microSD karty o větší kapacitě než 200 GB.

butterfly3

Ano, možnost si rozšířit úložiště o tak velkou kapacitu musí mít nějaký důvod. Tím je nový 20,2MPx hlavní fotoaparát se sekundárním, který je umístěn kousek níže na zádech telefonu. HTC sestavení fotoaparátů nazvalo Duo, díky čemuž bude zaostření lepší a budete moci využít nových efektů. Safírové sklíčko tak chrání velmi důležitou část telefonu, kterou je snímač s f/2,2, duální přisvětlovací diodou a podporou natáčení 4K videa.

butterfly3-2

Na přední straně je umístěn 13MPx fotoaparát se senzor BSI a f/2. Přední kamera může však zachytit video „pouze“ ve Full HD kvalitě. Dle informací od HTC má telefon rozměry 150,99 x 72,99 x 9,98 mm s váhou 161 gramů. Baterie má kapacitu 2 700 mAh. Avšak nejdůležitější je snad certifikace IP57 pro ochranu proti prachu a vodě.

HTC Butterfly 3 poběží na Androidu 5.0 Lollipop s nástavbou Sense 7 od výrobce. Prodej bude zahájen v Taiwanu, konkrétně 20. října a cena by mohla dosáhnout na 600 $, což je v přepočtu přibližně 14 573 Kč.

Zdroj: gsmarena.com

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat