HOMTOM HT6 – obrovská baterka, rychlé nabíjení a Android 5.1

HOMTOM HT6 – obrovská baterka, rychlé nabíjení a Android 5.1
2015-07-30T11:15:30+02:00
• 30. 7. 2015

Mezi trendy velkých společností, hlavně v poslední době, patří i založení nové značky, kterou pak doslova přivaří k novým telefonům. Dnes vám představujeme novou značku HOMTOM, která patří pod DOOGEE a svým vstupem na trh možná rozpoutá menší pozdvižení, jak už ostatně lehce napovídá název článku.

Jméno HOMTOM je přeformulováno z čínského „Heng Tong“. To znamená trvalé či věčné propojení. HOMTOM je zaměřen na produkci telefonů, které mají spojit lidi a svět. Sloganem HOMTOMu je „Více energie, delší životnost„.

unnamed

Její první počin je nazván HT6 a nabídne mnohem více, než se na první pohled může zdát. Vepředu na nás čeká 5,5palcový displej s HD rozlišením (720 x 1280 pixelů) a zbytek těla, jež je tenké 9,9 mm, je z kovu, přičemž záda jsou obroušena. Pod šasi tepe procesor MT6735 od MediaTeku se čtyřmi jádry, který do světa sice díru neudělá ale podporuje například LTE sítě. Interní úložiště bude mít celkem 16 GB a pravděpodobně si jej budete moci rozšířit za pomoci microSD karty.

unnamed (3) unnamed (2) unnamed (1)
Na zádech dále můžeme čekat kameru od Sony s rozlišením 13 MPx a dální přisvětlovací diodou, pro focení ze předu souží 5MPx kamera. Nyní ovšem přichází jedna ze dvou výjimečných komponent v telefonu, kterou je baterie o kapacitě neskutečných 6250 mAh. Tou druhou je možnost velmi rychlého nabíjení, jak je vidět na obrázku výše úplně vlevo. Díky tomu se zařízení může nabít až na 75 % za pouhých 30 minut (Pump Express Plus).

V telefonu bude předinstalován Android 5.1 s nástavbou od DOOGEE. Velikost operační paměti, stejně jako cena, zatím není jistá a pravděpodobně se toho dozvíme více až při oficiálním představení letos v září.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat