Google TouchBot pomáhá při hledání latence na displeji

Google TouchBot pomáhá při hledání latence na displeji
2015-06-29T07:56:29+02:00
• 29. 6. 2015

Google se stará o to, aby jeho zařízení odpovídala těm nejvyšším standardům na trhu. Občas nám i ukáže, jak probíhají testy nebo vývoj nových zařízení či aplikací. Dnes nám tedy byl představen TouchBot, který v útrobách společnosti testuje latenci dotyku na obrazovce.

Stroj, jenž můžete vidět na videu níže, má za úkol odchytávat sebemenší odchylky mezi dotykem vašeho prstu a správným zobrazením obsahu na displeji zařízení. Funguje na jednoduchém principu. Opticky zachytává dění na obrazovce, které je vždy totožné, tudíž porovnávání výsledků je poté snazší.

Zajímá vás, zda váš telefon obstojí také v těchto testech? Aplikace, kterou Google využívá k testování, může být obyčejný prohlížeč a webové tránky, jež jsou veřejně dostupné online. Zatím jsem narazil je na nedostupnost měření FPS (snímky za sekundu), avšak zbytek funguje bez problémů.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat