Asus odhalil ZenPad C 7.0 v oficiálním videu

Asus odhalil ZenPad C 7.0 v oficiálním videu
2015-06-28T09:00:51+02:00
• 28. 6. 2015

Oficiální YouTube účet společnosti Asus byl doplněn o jedno reklamní video, které odhaluje nový přírůstek do rodiny tabletů ZenPad. Již během letošního ročníku veletrhu Computex jsme mohli spatřit dvojici novinek pod názvem ZenPad 8.0 a ZenPad S 8.0. Jak vychází ze samotného označení ZenPad C 7.0 (Z170), tak tchajwanský výrobce tentokrát vsadil na menší displej. Zveřejněné video toho příliš neodhaluje, avšak nelze očekávat žádnou přehlídku nejlepších komponentů.

Asus

Mezi první odhalené specifikace lze zařadit 7palcový IPS displej založený na technologii Asus VisualMaster. Ta by měla zajistit co nejlepší pozorovací úhly. Z videa je zřejmé, že budou existovat dvě varianty lišící se minimálně zadním fotoaparátem. První verzi zabere 5megapixelový senzor PixelMaster, zatímco druhý si vyslouží pouze 2megapixelový snímač. Oba samozřejmě bez přítomnosti přisvětlovací LED diody.

Milovníky selfie snímků moc nepotěší jen 0,3MPx kamerka. Poměrně slabá výbava bude pravděpodobně stát za nízkou prodejní cenou. Ze známých rozměrů stojí za zmínku tloušťka 8,4 mm nebo hmotnost 265 gramů. Podporovaná funkce dual-SIM s sebou přinese kromě datových přenosů také možnost uskutečňování telefonátů. Co stále zůstává velkou neznámou, je oficiální představení, jejich dostupnost a cenovka.

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat