No.1 nenechává bez povšimnutí Galaxy S6

No.1 nenechává bez povšimnutí Galaxy S6
2015-04-05T11:45:08+02:00
• 5. 4. 2015

Jednomu z nejznámějších výrobců napodobenin populárních chytrých telefonů se podařilo připravit velmi povedenou kopii nové Galaxy S6 od jihokorejského Samsungu. Čínská společnost No.1 neuhlídala snímky chystaného zařízení, které má ovládací prvky umístěné stejně jako samotná předloha. Při jeho výrobě byly použity totožné materiály. Spekulované specifikace zařadí telefon do střední třídy, kde vynikne snad jen díky svému vzhledu.

No.-1s-Galaxy-S6-clone (1) No.-1s-Galaxy-S6-clone

Model by mohl nabídnout displej okolo 5 palců, ovšem s o něco horším rozlišením. Hardwarová část využije procesor od MediaTeku a požene jej buď čtyřjádrový MT6582 nebo osmijádrový MT6732 založený na 64bitové architektuře. Varianta s 2GB operační pamětí RAM dostane 32GB úložiště, zatímco nižší verze se v obou případech dočká polovičních hodnot. Z podpory sítí lze očekávat minimálně podporu 3G. Sítě 4. generace doposud nikdo nepotvrdil.

Z uniklých snímků je zřejmé, že telefon má kovový rámeček obepínající skleněná záda. Jim nechybí fotoaparát s neupřesněným rozlišením, přisvětlovací LED dioda či snímač otisků prstů. Oficiální představení proběhne někdy v příštím měsíci, kdy zároveň oznámí prodejní cenu. Ta každopádně nebude tak přehnaná, když vezmeme v úvodu ceny předchozí generace nepřesahující hranici 270 dolarů (tj. cca 4 308 Kč bez daně).

No.-1s-Galaxy-S6-clone (4) No.-1s-Galaxy-S6-clone (3)No.-1s-Galaxy-S6-clone (2)

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat