Aplikace Android Wear v1.1 – připraveno na aktualizaci systému APK ke stažení

Aplikace Android Wear v1.1 – připraveno na aktualizaci systému [APK ke stažení]
2015-04-23T07:20:47+02:00
• 23. 4. 2015

Už více než rok máme možnost si zakoupit chytré hodinky od mnoha společností. Mezi hlavní systémy, které na těchto hodinkách běží, je bezpochyby Android Wear. Ten se zatím dočkává aktualizování přibližně stejně jako Android verze pro mobilní zařízení. Avšak nastává menší zádrhel tehdy, kdy chcete od aplikace pro Android více, než je aktuálně schopna poskytnout. Nyní ovšem přichází aktualizace této aplikace, která i v mnoha směrech naznačuje, na co se mohou uživatelé v dalších verzích Android Wear těšit.

aw-app-1

Zbytečné prodlužování článku je k ničemu a rovnou vám musím říci, že novinkami a opravami se nová verze jen hemží. Už je zde zabudována podpora Wi-Fi, nastavení „vždy zapnutých“ aplikací nebo redesign aplikace – s čímž samozřejmě souvisí i určité změny v Android Wear.

Co se týče redesignu, můžete si všimnout na obrázku výše, že aplikace je nyní v „Google Card“ stylu a obsahuje mnohem více informací. Samozřejmě hned na úvodní obrazovce aplikace se toho změnilo nejvíce. Nyní si v levém horním rohu můžete vybrat, které chytré hodinky, jež máte spárované, chcete editovat v aplikaci. Ano, přesně tak, nová verze aplikace tedy přináší podporu více propojených zařízení najednou.

Neočekávaně přibylo i pár odkazů, které mohou uživatelům pomoci. Mám na mysli konkrétně získání dalších aplikací z Obchodu Play, lepší přehled použitých vzhledů ciferníků či přehled hlasových příkazů. Nakonec jsou zde zobrazeny i tipy pro nováčky.

aw-app-3 aw-app-2

S těmito novinkami souvisí i možnost synchronizace dat přes Wi-Fi, což předznamenává, na co se právě mohou uživatelé chytrých hodinek těšit v budoucnu. V nastavení nyní naleznete specifické kolonky pro každé zařízení, přeci u každého může být nastavení odlišné. Díky připojení přes Wi-Fi budou moci chytré hodinky také využít Google Fit a senzory. Bohužel všechny tyto funkce musíte pro jistotu manuálně potvrdit v nastavení a nejen v samotných aplikacích.

aw-app-5

Poslední viditelnou novinkou jsou ikonky, které byly obměněny za novější a atraktivnější (Cue Card, Wi-Fi a Wrist Gesture – gesta zápěstí). Opraveno bylo také mnoho chyb. Pokud chcete aktuální verzi aplikace už nyní, můžete si stáhnout soubor APK na vlastní riziko.

logo-app Android Wear Google Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat