RGB Express – menší logická hra s barvami

RGB Express – menší logická hra s barvami
2015-03-22T07:05:13+02:00
• 22. 3. 2015
1

Ačkoliv hra RGB Express není nejnovější a již jste o ní mohli slyšet, rozhodl jsem se ji po delší době trochu zviditelnit. Doslova a do písmene miluji logické hry, a i když jsem zažil i složitější, kdy jsem přemýšlel nad jedním kolem několik dní, určitě si i tento pěkný kousek najde nové uživatele.

Screenshot_2015-03-20-20-21-55 Screenshot_2015-03-20-20-23-12 Screenshot_2015-03-20-20-25-35

Jak si můžete všimnout, hra vypadá po vzhledové stránce velmi pěkně a náročná na systémové požadavky není téměř vůbec. Jako první by vás mohl upoutat samotná název RGB Express. Jedná se o tři základní barvy (Red, Blue, Green). Samozřejmě autoři do hry přidali jako hlavní ještě žlutou a bílou. Všechny tyto barvy ve hře jsou vaše auta, která mají rozvážet balíčky do baráčků se stejnými barvami, bílé auto je ovšem částečná výjimka.

Princip hry je jednoduchý, dostat vše na určené místo bez toho, aniž by se jakákoliv dráha auta střetla sama se sebou či s jinými drahami. Ještě lepší je, že je zde k dispozici mnoho a mnoho úrovní. Bohužel prvních pár desítek je značně jednoduchých a začnete přemýšlet až v polovině odehrané hry. Naštěstí pak už jsem narazil i na těžší části hry a tam teprve začíná řádná zábava.

Screenshot_2015-03-20-20-24-11 Screenshot_2015-03-20-20-25-24 Screenshot_2015-03-20-20-25-06

První úroveň vás pouze provází. Poté jsem pěkných pár úrovní prospal, jelikož byly značně lehké, a probudil jsem se až trochu dále. Na snímcích nahoře vidíte příklad, kde je potřeba využít téměř všechen prostor silnice pro úspěšné dokončení úrovně.

Ačkoliv hra má své slabé chvilky, po většinu času jsem byl okouzlen zpracováním a celkově nápadem vývojářů. A až na někdy otravnou reklamu v horní části obrazovky jsem byl plně spokojen. Aplikace je dostupná pro Android 2.3.3 a vyšší a iOS verze 6.0 a vyšší. Pro Android je navíc hra plně zdarma.

logo-app RGB Express Bad Crane Zdarma ANDROID logo-app RGB Express - Mini Truck Puzzle Developer Zdarma iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Pěkná hra! Vydržel jsem u ní až nečekaně dlouho…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat