Google vypustil beta verzi Cloud Console do Obchodu Play

Google vypustil beta verzi Cloud Console do Obchodu Play
2015-03-26T08:00:53+02:00
• 26. 3. 2015

Poté, co ulehly zprávy o hardwarových novinkách Googlu, se začínají rojit zprávy ohledně vydaných či aktualizovaných aplikací v Obchodu Play. Dnes tomu není jinak, a tak nám Google představuje beta verzi aplikace Cloud Console pro svoje cloudové služby.

cloud-console

Ačkoliv je aplikace určena pro menší část uživatelů, už v základu obsahuje mnoho funkcí a material design. Mezi základní funkce patří sledování více cloudových účtů či zdrojů, například pro služby App Engine nebo Compute Engine. V nástěnce můžete vidět informace o výkonu, fakturaci, sítích, vstupu/výstupu disků, různé další ukazatele a zprávy o mimořádných událostech, když by se snad náhodou něco pokazilo.

Aplikace se dá označit jako menší nástroj, který umožní uživatelům pohodlný přístup ke svým službám z mobilu či tabletu. Dobrou zprávou také je, že Google přislíbil přidávat pravidelně nové funkce. Avšak aplikace se do Obchodu Play dostala bez větších zmínek, tudíž zde pro vás máme i APK soubor, pokud by se Google rozhodl aplikaci stáhnout předčasně – instalujte na vlastní riziko.

logo-app Cloud Console Google Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat