Samsung předinstaluje některé aplikace od Microsoftu

Samsung předinstaluje některé aplikace od Microsoftu
2015-03-26T09:00:30+02:00
• 26. 3. 2015

Již na MWC Samsung oznámil, že nové top modely Galaxy S6 a Galaxy S6 Edge přijdou s předinstalovanými aplikacemi od Microsoftu, jako jsou třeba OneNote, OneDrive nebo Skype. Dle nedávné dohody se aplikace a služby od Microsoftu rozšíří i na další telefony a tablety, a to nejen od Samsungu, dohodu Microsoft podepsal celkem s jedenácti výrobci.

Microsoft-sues-Samsung-e1407138523197 (1)

 

Samsung a Microsoft rozšířili své obchodní partnerství, jehož výsledkem je předinstalování některých aplikací Microsoftu na telefony Samsungu, díky tomu budou aplikace mnohem dostupnější pro více zákazníků, včetně těch firemních.

V první polovině roku plánuje Samsung instalaci aplikací Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive a Skype do vybraných tabletů se systémem Android. Již zmíněné smartphony Galaxy S6 a S6 Edge přijdou navíc s bonusovým cloudovým úložištěm na OneDrive o velikosti 100 GB, tato kapacita bude dostupná po dobu dvou let.

Firmy, které si zařízení pořídí přes síť Samsung B2B, navíc získají přístup k celkem třem verzím Microsoft Office 365, a to Business, Business Premium a Enterprise. Spolu s Office 365 budou mít přístup také k bezpečnostnímu řešení Samsung KNOX, což je podnikový balíček zahrnující služby, které firmám pomohou se zavedením a provozem zařízení. Díky Samsung KNOX mohou uživatelé snadno přepínat mezi osobním a firemním profilem a balíček zároveň pomáhá udržet v bezpečí jejich údaje.

 

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat