Apple vydal první betu iOS 8.3

Apple vydal první betu iOS 8.3
2015-02-10T07:30:17+02:00
• 10. 2. 2015

Apple to letos myslí s aktualizacemi opravdu vážně a oproti jiným rokům je vydává jako na běžícím páse. Především tedy jejich betaverze. Teprve před týdnem jsme se dočkali páté betaverze iOS 8.2 a již zde máme další. Tentokrát se jedná o první betu verze 8.3. Ta mimo oprav chyb přináší i několik menších novinek.

img_2356

Nová verze přináší především bezdrátový Carplay. To je systém pro automobily, který se již dnes v některých modelech nachází. Pro propojení je však používán Lighting kabel. To se má právě s touto verzí změnit a přibývá podpora pro bezdrátové řešení. Další novinkou je vylepšení podpora přihlašování přes Google účet, pokud používáte dvoufázové ověření. Smajlíci Emoji se dočkali drobných změn. Služba pro placení Apple Pay dle zdrojových kódů získá podporu v Číně. Spolu s první betaverzí 8.3 byla vydána programovací sada Xcode ve verzi 6.3 a jazyk Swift ve verzi 1.2.

img_2357 img_2360

Kdy se této nové verze dočkáme, není vůbec jasné. Apple totiž nejdřív vůbec musí vydat verzi 8.2. Té se pravděpodobně dočkáme velmi brzy, protože další verze by pak měla vyjít do června. V tu dobu totiž bude představena již další verze iOS s číslovkou 9. Navíc také pronikají informace, že se možná dočkáme ještě verze 8.4. Apple tedy rozhodně neusnul na vavřínech a na systému iOS neustále pracuje.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat