Toshiba má v nabídce nový 24palcový tablet Shared Board

Toshiba má v nabídce nový 24palcový tablet Shared Board
2014-12-12T13:00:38+02:00
• 12. 12. 2014

Výrobci se v poslední době snaží u tabletů v nejvyšších patrech portfolia zavádět 12palcovou úhlopříčku displeje, ale ty prozatím ani z daleka nedosahují na novinku od společnosti Toshiba. Alespoň co se týče velikosti. Jejich nový tablet s názvem Shared Board (TT301) můžeme přirovnat spíše k menšímu televizoru, jelikož dostal 24palcový displej. Japonský výrobce proto také raději zvolil označení business tablet.

Toshiba Shared Board Toshiba Shared Board (2)

Toshiba Shared Board má 24palcový LCD displej s Full HD rozlišením, kterému dodává výkon pouze dvoujádrový procesor s taktovací frekvencí 1 GHz. Ani samotná operační paměť RAM není nijak velká. K uspokojení bude muset stačit 1,5 GB. Základní úložiště má kapacitu 16 GB a informaci o dalším rozšíření výrobce ještě neprozradil. Více než jeho rozměry stojí za zmínku hmotnost zařízení, která je 1,8 kg.

K snadnější práci přispívá podpora HDMI, Miracast a infračervený port. V případě vytvoření plnohodnotné pracovní jednotky oceníte přítomnost dvou 2W reproduktorů. Softwarovou stránku zajišťuje platforma Android jen ve starší verzi 4.2.1 Jelly Bean, který byl nadstaven o vlastní uživatelské prostřední. To přináší mnoho funkcí navíc, kde například nechybí Multi-Window. Model zahájí cestu v Japonsku, i když za doposud neznámou cenu a dobu.

Zdroj: tablet-news.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat