Sony neuhlídalo model Xperia E4

Sony neuhlídalo model Xperia E4
2014-12-15T06:40:47+02:00
• 15. 12. 2014

Model Xperia E3, představený v červenci letošního roku, může již v brzké době nahradit jeho odhalený nástupce. Polská média totiž zveřejnila přesnou podobu telefonu včetně většiny specifikací, které připisují právě čtvrté generaci zařízení z řady E. S představením to nebude nijak horké, protože například na český trh byl vypuštěn teprve v nedávné době. Za nejvhodnější příležitost k oficiálnímu uvedení bychom mohli brát veletrh MWC v Barceloně začínající 2. března 2015.

Xperia E4 (2)

Telefon disponuje 5palcovým LCD displejem zaujímajícím rozlišení 540 x 960 pixelů. Uvnitř se až překvapivě nachází čtyřjádrový procesor MT6582 od MediaTeku s taktovací frekvencí 1,3 GHz, grafický čip Mali-400 MP4 a 1GB operační paměť RAM. V základu běží Android ve verzi 4.4.4 KitKat, přičemž aktualizace na nejnovější verzi 5.0 Lollipop by mohla dorazit někdy do první poloviny příštího roku. Japonský výrobce zřejmě chystá dvě verze lišící se počtem podporovaných SIM karet.

Verze E2115 počítá s funkcí dual-SIM. Naopak varianta E2105 ji nemá, takže nelze vyloučit ani zcela jiného dodavatele procesoru. V samotném porovnání má Xperia E4 samozřejmě o něco lepší výbavu, ale rozdíly jsou opravdu minimální. V případě odhalení na veletrhu MWC může přijít do prodeje nejdříve koncem března za cenu okolo 200 dolarů (tj. cca 4 425 Kč bez daně). Nakonec zdroj uvádí, že za únikem informací stojí švédská pobočka společnosti Sony.

Xperia E4 (2) Xperia E4 (3)

Zdroj: xperiablog.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat