Alcatel spouští prodej modelů Pop D1, D3, D5

Alcatel spouští prodej modelů Pop D1, D3, D5
2014-10-09T08:30:12+02:00
• 9. 10. 2014

Jestliže chcete přičichnout k chytrým telefonům a nechcete investovat astronomické částky do nejvybavenějších zařízení, vhodnou alternativou může být trojice čerstvých novinek od společnosti Alcatel. Ačkoliv nejde z pohledu specifikací o žádné tahouny, nenároční uživatelé především ocení kompaktní rozměry, pestrobarevná provedení nebo přijatelné cenovky. Čínský výrobce je zařadil do známé řady OneTouch a tam přesně nesou označení Pop D1, Pop D3, Pop D5.

POP D5 Full White

Jednotlivé telefony se odlišují úhlopříčkou displeje, kde Pop D1 má 3,5palcový HVGA displej, Pop D3 dostal 4palcový VWGA displej a Pop D5 zabírá 4,5palcový displej s FWVGA rozlišením. Nejmenší Pop D1 pohání dvoujádrový procesor taktovaný na frekvenci 1 GHz, kdežto Pop D3 žene dvoujádrový procesor s frekvencí 1,3 GHz a o výkon posledního Pop D5 se stará čtyřjádrový procesor. Za jejich výrobou stojí společnost MediaTek.

POP D3 Fashion Blue POP D1 Dark Chocolate

Ve všech případech lze narazit na 512MB paměť RAM, 4GB úložiště s podporou microSD karet, funkci dual-SIM a operační systém Android 4.4 KitKat. V zadní části u Pop D1 zaujímá místo 2MPx fotoaparát a 1 300mAh baterie. Za to Pop D3 disponuje 5MPx fotoaparátem s přisvětlovací LED diodou a 1 400mAh baterií. Model Pop D5 je na tom obdobně, ale baterie má kapacitu 1 800 mAh. Nakonec zbývající seznam specifikací zahrnuje WiFi, Bluetooth 4.0, GPS nebo A-GPS.

OneTouch Pop D (1)

Doporučené prodejní ceny:

Pop D1 – bílý, tmavě hnědá  1 890 Kč včetně DPH
Pop D3 – bílá, tmavě modrá  2 390 Kč včetně DPH
Pop D5 – bílá, tmavě hnědá  2 790 Kč včetně DPH

OneTouch Pop D (2) OneTouch Pop D (3)

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat