Uniklá schémata Foxconnu potvrzují dříve známý vzhled iPhonu 6

Uniklá schémata Foxconnu potvrzují dříve známý vzhled iPhonu 6
2014-08-23T08:15:28+02:00
• 23. 8. 2014

Ačkoli tomu mnoho lidí nechce věřit, iPhone 6 asi pravděpodobně nebude vypadat jinak než na uniklých maketách z dřívějška. Naznačují to uniklé nákresy z továren Foxconn, kde se iPhony vyrábějí. Díky těmto nákresům známe i přesné rozměry, a to obou iPhonů – jak modelu s 4,7 palcovým displejem, tak i toho s 5,5palcovým. Navíc se na internetu také objevují první finální vzorky složeného iPhonu 6.

dimensions camera

Na nákresech vidíme celkem tři modely – N56, což je 5,5palcový model, dále N61, což je 4,7palcový, a nakonec také aktuální iPhone 5s pod označením N51. U největšího modelu zřejmě nejsou definitivně rozhodnuty použité materiály, a proto u něho vidíme dva možné rozměry a dvě různé hmotnosti. Dle předchozích spekulací právě tento model bude představen později a na trh možná přijde až příští rok.

 iphone_6_komplet_unikle_snimky_01 iphone_6_komplet_unikle_snimky_02
iPhone 6 poprvé vcelku – již žádná maketa

Menší z dvou nadcházejících modelů nabídne rozměry 138,14 mm na výšku, 66,97 mm na šířce a tloušťka bude velmi příjemných 6,9 mm. Váha dle nákresů není známá. Design je od prvních úniků stále téměř stejný. Zajímavý prvek pak bude vystouplý fotoaparát. Ten bude přečuhovat o 0,77 mm z těla telefonu. Podobné řešení vystouplého fotoaparátu Apple použil již u iPodu Touch 5. generace. Zde bude údajně mimo tělo z důvodu přítomnosti optické stabilizace.

ipod-touchVystouplý fotoaparát na maketě a iPod Touch 5. generace

Apple údajně experimentoval s výměnou 3,5mm jacku za 2,5mm. Nakonec prý z důvodu ceny z tohoto nápadu ustoupil. Nový iPhone 6 přinese mimo jiné vylepšené procesor Apple A8, displej s rozlišením 1472 x 828 a možná se dočkáme i NFC. Představení se údajně bude konat 9. září.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat