Huawei má v plánu Honor 3C Play

Huawei má v plánu Honor 3C Play
2014-08-15T10:10:53+02:00
• 15. 8. 2014

Odvážnou upoutávku k chystané novince vypustila společnost Huawei. Ta je přímo cílena na Apple, o čemž vypovídá vyobrazené jablko. Čínský výrobce pravděpodobně již dokončuje práce na konkurenčním modelu, který by měl dorazit pod názvem Honor 3C Play někdy během příštího měsíce. V té době totiž bude oficiálně představen nový iPhone 6. Nicméně první spekulované specifikace mohou být spíše zklamáním.

Huawei Logo

Telefon údajně nabídne o něco horší výbavu než současný model Honor 3C. Ten disponuje 5palcovým IPS displejem s HD rozlišením, čtyřjádrovým procesorem MT6582 od MediaTeku taktovaným na frekvenci 1,3 GHz nebo 1GB operační pamětí RAM. Úložiště má v základu 4 GB a další rozšíření zajišťuje slot na paměťovou microSD kartu. Snímky zachycuje 8megapixelový fotoaparát.

Příliš nepotěšitelnou zprávou je přítomnost Androidu ve verzi 4.2.2 Jelly Bean s tím, že aktualizace na nejnovější KitKat zůstává nadále v nedohlednu. Prvním trhem, kam se zařízení dostane, bude samozřejmě domovská Čína. Prodejní cena překvapivě začne na 599 jüanech, což v přepočtu vychází na pouhých 2 023 Kč bez daně. Nové informace lze očekávat v brzké době včetně prvních reálných fotografií.

Honor 3C Play

Zdroj: gsmdome.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat