Google koupil aplikaci Jetpac – podpora končí v září iOS

Google koupil aplikaci Jetpac – podpora končí v září [iOS]
2014-08-17T09:53:50+02:00
• 17. 8. 2014

Aplikace Jetpac slouží jako průvodce městem a zobrazuje vám fotky z míst, kde se nacházíte. Přičemž aplikaci mohou, zatím, využívat pouze uživatelé iOS. Ovšem nyní Google získal na svou stranu tým stojící právě za touto aplikací. Pro uživatele to bude znamenat konec podpory už 15. září a z iTunes by měla být aplikace stažena v následujících dnech.

dt-jp

Google velmi rád skupuje dobré aplikace a především přetahuje na svou stranu jejich vývojáře. Stejně je tomu i nyní, když Google „převzal“ Jetpac. Jetpac je aplikace na zobrazování fotek z míst, kam se například chystáte. Zobrazí se vám například fotky z restaurace a hodnocení uživatelů. Takové informace vám mnohdy mohou prozradit, zda na takové místo jít či nikoliv. Tuto skutečnost přiznává i MIT Technology Review.

Zajímavé je, že technologie Jetpac byla inspirována výzkumníkem od Googlu, Geoffrey Hintonem. Tím pádem dává dokonalý smysl Googlu, aby zařadil tyto vývojáře pod sebe. Možná se dočkáme podobné funkce v Google Mapách či nějaké jiné aplikace.

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat