Zábavná hra s veverkou pro iOS a Android

Zábavná hra s veverkou pro iOS a Android
2014-07-16T10:16:24+02:00
• 16. 7. 2014

Po dlouhém čekání se uživatelé Androidu dočkali a konečně vyšla populární hra z iOS jménem Nuts!. Tato hra si za svou existenci získala mnoho fanoušků a lze to přisuzovat její zábavnosti.

unnamed_result

Ve hře Nuts! se stanete veverkou a vaším úkolem bude šplhání po stromě, přičemž se musíte snažit vyšplhat co nejvýše. Do cesty se vám budou stavět překážky v podobě větví, které musíte minout, jinak vaše hra končí. Během šplhání můžete sbírat nejrůznější oříšky a mince, které mohou sloužit jako upgrade.

Ovládání hry je velmi jednoduché a nevyžaduje žádné zvláštní schopnosti, vašim zařízením musíte otáčet doleva a doprava, přičemž senzory tento pohyb zaznamenají a veverka se na danou stranu přesune. Po vyšplhání každých 50 m se vám zobrazí malá informační tabulka o výšce. Šplhání se nahoru často urychlí i bonus v podobě turbo rychlosti, kdy se veverka řítí nahoru obrovskou rychlostí.  Během jedné hry můžete do překážky narazit celkem čtyřikrát, pak vaše hra končí. Skvělým doplňkem je žebříček nejlepších hráčů, který vás přinutí vaše skóre neustále vylepšovat a být lepší než vaši přátelé a ostatní hráči.

 unnamed (8)_result unnamed (7)_result unnamed (6)_result

unnamed (5)_result unnamed (4)_result unnamed (1)_result

Pokud máte rádi krátké hry, u kterých nemusíte příliš přemýšlet, pak je pro vás Nuts! jako stvořený. Hra je ke stažení pro Android zcela zdarma napořád a uživatelé iOS by si hru měli vyzkoušet, jelikož právě trvá akce, kdy je hra zdarma.

logo-app Nuts! Limbic Zdarma ANDROID logo-app Nuts!: Infinite Forest Run Developer Zdarma iOS

 

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat