Do Obchodu Play zamíří nová funkce pro obnovu aplikací

Do Obchodu Play zamíří nová funkce pro obnovu aplikací
2014-07-10T07:55:25+02:00
• 10. 7. 2014

Už jste někdy měli tu čest resetovat zařízení s Androidem do továrního nastavení? Pokud ano, při zadávání svých údajů při novém spuštění systému jste si určitě všimli karty pro obnovu aplikací. Díky této funkcí se vám všechny aplikace a hry z dřívějška automaticky nainstalují, aniž byste je všechny museli složitě hledat a stahovat sami. Vypadá to, že se tato možnost brzy přestěhuje do samotného Obchodu Play.

obnova

Současná nabídka pro obnovu aplikací

Při přihlašování do nového nebo čerstvě resetovaného smartphonu nebo tabletu by se tak měl nově objevovat seznam záloh všech vašich zařízení. To znamená, že při obnově se budou moci eventuálně obnovit aplikace třeba z telefonu, a ty z tabletu zůstanou ignorovány.

Pravděpodobně se této funkce dočkáme až s finální verzí Androidu L, jelikož pro implementaci bude nutné upravit i samotný systém. Bude zajímavé sledovat, co se z toho ve finále vyklube. Kromě obnovy aplikací a nastavení by spousta uživatelů určitě ocenila i např. obnovu dat v podobě uložených pozic pro hry bez podpory Cloud Save. Nechme se proto překvapit.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Martin Šindler

Technologický nadšenec, který si rád hraje se vším, co má displej. Na Dotekománii píše především o aplikacích pro Android a Windows Phone, které ho nějakým způsobem dokážou zaujmout. Občas nějakou tu aplikaci rovněž přeloží do češtiny.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat