Česká půjčovna zařízení pro vývojáře mobilních aplikací

Česká půjčovna zařízení pro vývojáře mobilních aplikací
2014-07-30T14:44:44+02:00
• 30. 7. 2014
1

Dotekománie se snaží napomoci začínajícím vývojářům. Nabízíme jim poradenství, zdravou kritiku a v některých případech představíme jejich aplikaci našim čtenářům. Dost často vidíme u nováčků jeden nemalý problém v podobě nedostatku testovacích zařízení. Aby mohl vývojář otestovat aplikace a vyladit je pro každý smartphone či tablet, musel by investovat značné finanční prostředky do nákupu.

bm3g-promo-small

Naštěstí se na českém trhu objevila skvělá služba, která pomůže začínajícím talentům. Jedná se o bezplatnou půjčovnu zařízení, za kterou stojí vývojářské studio TappyTaps. Jelikož se musí držet současných trendů, nakupují nejrůznější smartphony, tablety a gadgety. Ne vždy je potřebují po celý čas vývoje a někdy leží ladem v jejich kancelářích. Proto se rozhodli všechny nadbytečné „hračky“ zdarma půjčit ostatním vývojářům.

„Jelikož vyvíjíme aplikace pro zákazníky z celého světa, musíme neustále sledovat nejnovější trendy v oblasti mobilních zařízení. Díky tomu kupujeme a zkoumáme většinu zajímavých gadgetů, které se objeví v USA na trhu“, říká Jindřich Šaršon, spolumajitel TappyTaps. „Většinu těchto zařízení nepotřebujeme mít neustále k dispozici, rádi bychom je proto nabídli na vyzkoušení dalším vývojářům“. 

Jedná se o skvělou příležitost, která podpoří nejednoho vývojáře. Rozhodně díky tomu lze ušetřit desetitisícové částky. Pokud tedy chcete otestovat svou aplikaci, TappyTaps vám může zapůjčit požadované zařízení na 14 dnů zadarmo. Podmínky jsou poměrně jednoduché:

  • většinu zařízení půjčují na 14 dní (až na výjimky, se kterými můžete pracovat v kancelářích TappyTaps ve vyhrazené místnosti)
  • zařízení si musíte vyzvednout v kanceláři v Hořicích
  • zařízení půjčují výhradně vývojářům – pokud nejste vývojář, můžete také, ale nepůjčují domů
  • ke každému zařízení předají know-how, tj. např. rada, jak funguje SDK, jak se integruje s jednotlivými platformami atd.
  • vše je zdarma

„Vzhledem k tomu, že jsme si většinu zařízení osahali i z vývojářského hlediska, předáme zájemci o zapůjčení i základní know-how, které mu ušetří čas (např. potřebné knihovny apod.).“, dodává Šaršon.

Pokud vás tedy zaujala tato skvělá možnost, stačí navštívit stránky půjčovny.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

martinvavra

19. 3. 2015, 11:50

Velmi lákavá nabídka, ale díval se někdo kde jsou Hořice? :) To asi neklapne.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat