5 aplikací ze storu – od webového prohlížeče až po navigaci Android

5 aplikací ze storu – od webového prohlížeče až po navigaci [Android]
2014-06-18T16:41:36+02:00
• 18. 6. 2014

Po týdnu vám přinášíme další díl našeho seriálu. Dnes se opět podíváme na zajímavé aplikace, které jsou dostupné pro Android.

 Windows-Phone-Apps

Javelin Browser

Na Android najdeme nespočet nejrůznějších webových prohlížečů. Jedním z dalších je nový Javelin Browser. Tento prohlížeč se snaží zaujmout svými pestrými funkcemi a taky zajímavě rozloženými uživatelskými prvky. Chvíli trvá, než si člověk zvykne na odlišnější prostředí. Například nabízí immersive mod nebo průhledná spodní tlačítka.

2014-06-18 14.24.36 2014-06-18 14.24.50 2014-06-18 14.26.03

logo-app Javelin Browser Steven Goh Zdarma ANDROID

Copy Bubble

Sice se nejedná o úplnou novinku, ale tato aplikace stojí za to. Copy Bubble vám pomůže v kopírování textu. Nijak nenahrazuje základní možnosti, které najdete v Androidu – pouze je rozšiřuje. Pokud tedy často kopírujete text, tak se z Copy Bubble stává odkládací prostor, přičemž bublina indikuje počet položek uložených v seznamu.

2014-06-18 14.27.36 2014-06-18 14.28.18 2014-06-18 14.28.26

logo-app Copy Bubble Diigo Zdarma ANDROID

Snapchat

Snapchat je skvělý nástroj jak sdílet obrázky, u kterých chcete, aby měly trvanlivost jen několik chvil. Pokud si dva uživatelé zašlou jakýkoliv obrázek, fotku nebo video přes tuto aplikaci, tak po určité době dojde k automatickému smazání. Taková vlastnost se hodí ve chvílích, kdy chcete mít nad svými fotkami větší kontrolu a neradi byste se setkali, že se fotka dostane dál, než chcete.

unnamed (10) unnamed (9)

logo-app Snapchat Snapchat, Inc. Zdarma ANDROID

Sleep Cycle alarm clock

K dnešním chytrým zařízením patří bezesporu inteligentní budíky. Tyto aplikace vám různě pomůžou se spánkem. Dalším z nich je Sleep Cycle alarm clock, který nabízí moderní uživatelské rozhraní a různé vychytávky v podobě spánkových grafů atd.

unnamed (8) unnamed (7)

logo-app Sleep Cycle alarm clock Northcube AB 1,81 US$ ANDROID

Garmin viago

Výrobci navigací se více soustřeďují na chytrá zařízení, jelikož je uživatelé používají stále více pro navigování. Další navigací do sbírky těch kvalitních je Garmin viago™. Tato navigace je naprostou novinkou na mobilních zařízeních.V rámci představení jsou dokonce nabízeny mapové podklady s 50% slevou.

unnamed (12) unnamed (11)

logo-app Garmin viago™ Garmin 1,99 US$ ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat