Dotekomanie.cz

Aplikace, launcher a tapety z Androidu 4.4 KitKat

Včera jsme se dočkali netradičního představení Androidu 4.4 KitKat a Nexusu 5 bez jakékoliv keynote nebo show. Zřejmě se jedná o nový styl Googlu, který si již nepotrpí na nabubřelé akce se spoustou doprovodného programu. Bohužel se k představení váže i nepříjemná zpráva pro majitele smartphonu Galaxy Nexus, který již nedostane aktualizaci.

Nyní je k dispozici oficiální cestou obraz systému pro Nexus 5, což ovšem ihned znamenalo, že vývojáři a lidi z XDA Developers se pustí do kuchání Androidu. Samozřejmě se chtějí připravit na modifikace a portace na jiná zařízení. Ovšem začali vybírat jednotlivé aplikace, které jsou nyní k dispozici v podobě instalačních APK balíčků.

Kromě základních, jako jsou Gmail, Keep, Email a jiných, se podařilo vyextrahovat i samotný launcher Home. Než ale přistoupíte k instalaci, musím vás varovat, že vše děláte na vlastní nebezpečí. Některé aplikace nemusí fungovat správně, nebo bude následně těžké je odebrat. Proto doporučuji, aby k testování přistoupili uživatelé, kteří mají zkušenosti třeba s flashováním Androidu.

Odkazy na instalační APK balíčky:

Pokud ale nechcete příliš riskovat nebo vám stačí menší změna, máme pro vás tapety na plochu z Androidu 4.4 KitKat.

Přikládám odkaz na stažení všech tapet v jednom souboru.

Zdroje: droid-life.com, droid-life.com

Exit mobile version