T-Mobile se připojuje a představuje neomezený tarif

T-Mobile se připojuje a představuje neomezený tarif
2013-04-22T08:41:50+02:00
• 13. 4. 2013
4

Vše odstartoval operátor O2, když představil svou nabídku neomezených tarifů na oficiální tiskové konferenci. Vzápětí zareagoval Vodafone, který předběžně uvedl dva tarify a do konce měsíce představí zbývající, které nesou název RED. Čekalo se na T-Mobile, který zatím hrál mrtvého brouka, ale nyní zde máme první reakci.

T-Mobile - Osobní

Objevila se na oficiálních stránkách tohoto operátora, ale prozatím jsme nedostali žádnou oficiální tiskovou zprávu. Jejich tarif se jmenuje S námi síť nesíť a je za cenu 749 Kč měsíčně – zřejmě s úvazkem. Je zde zahrnuto neomezené volání a sms zprávy do všech sítí. MMS vás přijdou na 4,90 Kč a součástí je i 1 GB FUP.

Osobní - T-Mobile - Můj tarif (1)

Prozatím se nám nezdá, že se jedná o kompletní nabídku, ale již nyní můžete tento nový tarif najít v eshopu operátora. Jakmile budeme mít nové informace, doplníme tento článek.

Osobní - T-Mobile - Můj tarif

 

Aktualizováno:

Kromě tohoto tarifu se objevují ještě další dva levnější. Takto je uvádí všechny pohromadě T-Mobile ve své tiskové zprávě:

S námi 390“ nyní stojí 273,- Kč/měsíc zahrnuje ve variantě HIT (smlouva na dva roky) 56 minut volání a 30 SMS do všech sítí, 20 MB dat a neomezené volání + SMS v síti T-Mobile mimo špičku.

„S námi 590“ obsahuje měsíční poplatek 472 Kč ve variantě HIT 220 minut volání a 100 MS do všech sítí, 300 MB dat a neomezené volání + SMS v síti T-Mobile mimo špičku.

„S námi síť nesíť“  za 749,- Kč měsíčně  získá zákazník neomezené volání a SMS do všech sítí plus 1 GB dat (prozatím bez možnosti zakoupení telefonu).

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

disqus_aR5QpjsCi0

13. 4. 2013, 16:01

T R A P Á C I !!!! T-DEBI LÁCI

A najednou to de. To je zajímavý.

T-Mobile už všechny tyto tarify nabízel. Ten nejvyšší za 3290 Kč, ty dva nižší za 390 a 590 Kč. Akorát jim přidal 30 a 120 volných minut. Na slevu bych nehleděl, protože už i TM si vynucuje úvazek. Cena bez bude vyšší.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat