Pioneer začne dobývat Čínu s novým modelem S90w

Pioneer začne dobývat Čínu s novým modelem S90w
2013-04-06T14:10:33+02:00
• 6. 4. 2013
1

Japonská společnost Pioneer, kterou můžete především znát díky nepřebernému množství spotřební elektroniky, se tentokrát pustila s čínským obchodem Suning do odvětví chytrých telefonů. Z této čerstvě vzniklé spolupráce vzešlo nové zařízení s označením S90w, jehož premiéra v obchodech proběhne již příští týden.

Pioneer S90w

Do rozjetého vlaku s čínskými výrobci, v němž se předbíhají chytré telefony za co nejnižší cenu a s čtyřjádrovým procesorem od MediaTeku, nasedá Pioneer a jejich model S90w. Po stránce výkonu tedy nabízí čtyřjádrový procesor MT6589 s taktem 1,2 GHz a 1 GB operační paměť RAM. Přední část zaujímá 5palcový HD displej společně s 2 megapixelovou kamerkou.

Fotografie pořídíte prostřednictvím 8 megapixelového fotoaparátu a samotný zvuk vylepšuje doplněná funkce DOLBY. O výdrž zařízení se stará baterie o kapacitě 2000 mAh. Na uživatelskou paměť uložíte 8 GB dat a dále ji rozšíříte pomocí paměťové microSD karty. Jako u většiny těchto zařízení je také samozřejmostí podpora dvou SIM karet.

Závěrem, co se týče ceny, tak s největší pravděpodobností bude o něco vyšší než u podobně vybavených čínských telefonů, jelikož se jedná o mnohem zvučnější značku. Větší pozornost může jedině přilákat stylový design a užší provedení těla.

Pioneer S90w - balení Pioneer S90w - zadní část

Pioneer S90w - přední část

 

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Az sa clovek cuduje, kto vyraba telefony. Len jedna vec mi chyba. Vyrobcov vela, ale z cenami to nic nerobi, alebo skoro nic. Tie stale stupaju. Nemalo by to byt naopak?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat