EA Sports a budoucnost mobilních her

EA Sports a budoucnost mobilních her
2012-10-09T09:45:13+02:00
• 9. 10. 2012

Mike McCabe, šéf jedné z poboček EA Sports, momentálně zodpovídající za rozvíjející asijské trhy, se v novém rozhovoru na jednom zahraničním webu rozpovídal o novém dílu hry Fifa pro rok 2013, budoucnosti mobilních telefonů a jejich herních možnostech.

McCabe hovořil v rozhovoru pro zahraniční server TechRadar o získaných zkušenostech z uvedení nové Fify 2013, která pro ně zůstává stále velkou výzvou, jelikož stále rychlejší zlepšování mobilních telefonů dělá tyto věci lepšími.

„Před touto rolí jsem se díval po mobilních telefonech pro Asii a Tichomoří. My jsme se vždycky snažili vytvořit tyto emulované verze velkých bratrů. Bylo to velmi těžké s limitujícími faktory, jakou jsou možnosti zpracování. Nyní jsou v mobilních telefonech neuvěřitelně výkonné procesory. V jednu chvíli tam nebyla žádná úroveň připojení. Zařízení se tak stalo živým klíčem k vytváření nezapomenutelným zážitků, které by měli uživatele zaujmout delší dobu.“

Rychlý vývoj odvětví s chytrými telefony znamená, že rozdíl mezi tím, co je možné na přenosných zařízeních a na současné úrodě stárnoucích konzolí, nikdy nebyl užší. Sám McCabe si nemyslí, že by nadcházející generace Xboxu 720 nebo PlayStationu 4 měla tento rozdíl opět zvětšit.

„Já nemůžu komentovat to, co se může stát v budoucnu, protože nevíme, kde skončíme, ale u mobilních telefonů si nemyslím, že vznikne široký rozdíl na několik let dopředu. Mobilní telefony jsou unikátní v tom, že dráhy připojení v podstatě vytváří vlastní ekosystém. Uživatelé si mohou vybrat, zda jejich jediná zkušenost uspokojí herní potřeby prostřednictvím mobilní platformy, nebo jako ostatní hráči je rozšíří o konzole a budou tak doplňovat své zkušenosti. Takže si myslím, že mobilní telefon je ve velmi solidní pozici. Tyto dva mechanismy budou nedílnou součástí her budoucnosti.“

Zdroj: techradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat