GM6 – nový tahoun s Android One je plný vylepšení

GM6 – nový tahoun s Android One je plný vylepšení
2017-03-06T08:15:40+02:00
• 6. 3. 2017

Společnost Google oživuje program Android One s novým zástupcem, který byl opět připraven ve spolupráci s tureckým výrobcem General Mobile. Model GM6 dostal konkurenceschopnou výbavu a ve spojení s nízkou prodejní cenou se mu může podařit zlákat hodně uživatelů. Tomu má napomoci také velká marketingová kampaň údajně připravovaná na letošní léto. Nicméně ani jedna zúčastněná strana zatím neprozradila žádné bližší informace.

Do přední části přijde 5palcový displej s HD rozlišením, 8megapixelová kamerka s LED bleskem a hardwarové tlačítko vybavené snímačem otisků prstů. O výkon se postará čtyřjádrový procesor (1,5 GHz) MT6737T od MediaTeku, 3GB operační paměť RAM nebo 32GB úložiště, u něhož není zatím známa podpora paměťových karet. Celý telefon měří 144 x 71,3 x 8,6 mm a váží 150 gramů.

Fotografie zachytíte 13megapixelovým fotoaparátem s přisvětlovací LED diodou a výdrž bude řídit 3 000 mAh baterie. Uvnitř poběží systém Android v nejnovější verzi 7.0 Nougat, přičemž pravidelný přísun aktualizací zajistí samotný Google. První kusy zařízení pořídíte v Turecku či ve Spojených státech. Navíc v budoucnu lze očekávat další rozšíření dostupnosti na zatím neznámé trhy.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat