Internetová přepravní služba Zaslat.cz představila aplikaci pro Android a iOS

Internetová přepravní služba Zaslat.cz představila aplikaci pro Android a iOS
2017-02-02T07:00:32+02:00
• 2. 2. 2017

Odesílání balíků je někdy pořádný oříšek, zejména pak pro ty, kteří s tím nemají žádnou zkušenost. Česká služba Zaslat.cz na to jde už třetím rokem opačně – ukáže, že i mnohdy nepříjemný proces může být rychlý, bezstarostný a levný. V posledních dnech navíc vypustila novou aplikaci pro operační systémy Android a iOS, která celý postup výrazně zjednoduší.

Aplikace nabídne totéž, co klasické rozhraní. Bonusem je mobilita

Zaslat.cz je v současnosti jedničkou na poli internetových přepravních společností, ročně totiž vyřídí několik desítek tisíc zásilek. Její hlavní funkcí je doporučit nejlepší speditérské firmy a ceny na základě předem zadaných informací (rozměry balíku, adresa a kontaktní údaje odesílatele, příjemce…). Mimo jiné spolupracuje s největšími tuzemskými kurýrními službami typu DPD, PPL, GLS, Geis a podobně.

Spuštění aplikace je rozhodně příjemnou novinkou pro všechny dosavadní i nastávající klienty. Současnými výhodami jsou možnost průběžného sledování pohybu zásilek pomocí push-notifikací či možnost online platby prostřednictvím brány GoPay. Vývojářský tým v blízké budoucnosti chystá další vylepšení – například funkci pro sledování zásilky pomocí vyfoceného čárového kódu a zejména monitorování balíků všech přepravních společností, i pokud nebyly objednány přes Zaslat.cz.

„Jsme rádi, že jsme jako první česká přepravní služba mohli uvést mobilní aplikaci, která zákazníkům přináší komfort v podobě okamžitého přístupu k informacím o stavu zásilky, ale také alternativu pro ty, kteří chtějí posílat zboží, aniž by museli čekat na poště nebo sedět doma u počítače. Díky naší spolupráci jsme schopní vždy nabídnout ty nejnižší ceny. U menších exportních zásilek u nás lidé ušetří oproti poště 30 % a více, ale například u 30 kg balíku do Německa je to dokonce 67 %,“ uvedl ředitel Zaslat.cz Miroslav Michalko.

logo-app Zaslat.cz CELKOM Praha, spol. s r.o. Zdarma ANDROID

logo-app Zaslat.cz Developer Zdarma iOS

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Marek Pospíšil

Student, jenž odmala tíhne k fotografii, autům a technologiím obecně. Minimalista a all black ninja. #iPhone7

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat