Huawei Maya dává o sobě poprvé vědět

Huawei Maya dává o sobě poprvé vědět
2017-02-08T11:01:41+02:00
• 8. 2. 2017

Společnost Huawei si před veřejností neuhlídala jeden z připravovaných telefonů, který by se mohl v budoucnu zařadit mezi cenově dostupná zařízení. Novinka unikla pod dvěma kódovými označeními MYA-L03 a MYA-L23, přičemž mezi nimi známe zatím jeden rozdíl, a to v podpoře funkce dual-SIM. Model může nést název Maya, ale to je jen součást spekulací. Testováním prošel jak u amerického FCC, tak v benchmarku GFXBench.

Seznam specifikací zahrnuje čtyřjádrový procesor MT6737T od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,44 GHz a 2GB operační paměť RAM. Použitá čipová sada naznačuje, že půjde o velmi levný telefon a jeho cenovka pravděpodobně klesne pod úroveň Honoru 6X. Uživatelským prostředím doprovodí systém Android v předinstalované verzi 6.0 Marshmallow. I když nesmíme zapomenout ještě vlastní nadstavbu EMUI.

Fotografie z databáze FCC odhaluje přítomnost slotu pro paměťové microSD karty a možnost výměny zadního krytu. O výdrž se údajně postará baterie o velikosti 2 920 mAh. Zařízení bude kompatibilní se sítěmi 4. generace v pásmech 2, 4, 5, 7. Bližší informace přinesou následující týdny a prodejní cena může atakovat hranici okolo 150 dolarů (tj. v přepočtu 3 758 Kč bez daně).

Zdroj: telefoonabonnement.nl

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat