GetMeBro – nová hra od československých vývojářů

GetMeBro – nová hra od československých vývojářů
2017-02-24T07:50:48+02:00
• 24. 2. 2017

GetMeBro je poměrně nová akční hra od československých vývojářů, která po svém globálním uvedení dosáhla celkem velkého úspěchu. Po nainstalování hry je velmi přívětivý vcelku velký vývěr jazyků. Po výběru jazyka následuje uvítací příběh, přes který se dostanete k základnímu vysvětlení funkcí ve hře. Tento tutorial je velmi přehledný a po jeho absolvování jste již schopni plně hru využívat.

Hlavní princip hry je rozdělen do tří herních možností, a to hodnocený zápas, sólo nebo soukromý zápas. Pro začátky je neoptimálnější si nejdříve vyzkoušet sólo zápas, při kterém můžete trénovat jak znalost mapy, tak i jednotlivé překážky. Proto bych tento mód bral spíše jako tréninkový.

Druhým a zároveň hlavním módem je takzvaný hodnocený zápas. V hodnoceném zápase se k vám do hry připojí jiný online hráč, přibližně stejné dovednostní skupiny. Výhodou celé hry je, že je multiplatformní, což znamená, že hráči s jiným operačním systémem mohou hrát proti sobě.  Hlavním úkolem v hodnoceném zápase je být co nejrychlejší a zároveň nepřijít o život. K tomu vám domáhají schopnosti, které si předem zvolíte. Na každý zápas máte jen dva typy schopností z celkových dvanácti. Tyto vlastnosti vám buď přidají rychlost, dají obranu nebo znepříjemní hru protivníkovi. Hráč, který tento zápas vyhraje, bere nasbíranou herní měnu a zkušenosti, poražený však nikoli. Na základě zkušeností se pak určuje dovednostní skupina.

Třetím typem hry je soukromý zápas, tento mód slouží k vzájemnému poměřování sil mezi přáteli a platí v něm stejné zásady jako v hodnoceném zápasu. Aby toho nebylo málo a hra se vám jen tak rychle neznechutila, tak se každý týden mění mapa a překážky na ní, takže se budete muset každý týden novou mapu opět naučit.

Další součástí hry je úprava vaší herní postavy. Každý hráč si může dokupovat kusy oblečení nebo zbraně, ale jedná se jen o vizuální změnu, která odliší vaši postavu od ostatních. Doplňky si můžete buď zakoupit za herní měnu nebo je získat z takzvaných pokladů. Tyto poklady dostanete především za splněné úkoly.

Celkově musím za sebe hru hodnotit jako velmi povedenou, jelikož mi nějakou dobu trvalo, než jsem se od ní odtrhl. Hra je poměrně dobře graficky zpracovaná a především je jednoduchá na pochopení a většina věcí je zde velmi intuitivní. A co se náročnosti na telefon týče, tak zde nejsou kladeny nijak vysoké nároky.

logo-app GetMeBro! GimmeBreak Ltd. Zdarma ANDROID logo-app GetMeBro! Developer Zdarma iOS

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat