Asus Zenfone 3s Max – nástupce s 5 000mAh baterií a Androidem 7.0

Asus Zenfone 3s Max – nástupce s 5 000mAh baterií a Androidem 7.0
2017-02-13T12:15:47+02:00
• 13. 2. 2017

Nového nástupce se dočkal model Zenfone 3 Max, který společnost Asus nahradila Zenfonem 3s Max. Telefon naváže na předchozí trumfy, přičemž tím největším bude velkokapacitní baterie zaručující výdrž několik dnů. Zařízení stihlo projít jak oficiálním představením, tak rovnou zamířilo i do prodeje, takže máme k dispozici kompletní seznam specifikací včetně prodejní ceny. Čínský výrobce zatím neprozradil datum spuštění prodeje u nás.

 

Vpředu zaujímá místo 5,2palcový IPS LCD displej s HD rozlišením a 8megapixelová kamerka. Hlavní výkon zajišťuje osmijádrový procesor MT6750 od MediaTeku, grafický čip Mali T-860 a 3GB operační paměť RAM. Uživatelská data pojme 32GB úložiště, které rozšíříte pomocí paměťové microSD karty. Konstrukce z profilu měří přívětivých 8,85 mm a celková hmotnost se zastavila u hranice 175 gramů.

Zadní část zabírá 13megapixelový senzor fotoaparátu, dvojice LED diod pro přisvětlení snímků a obrovská 5 000mAh baterie, která vydrží až 34 dnů v pohotovostním režimu či 28 hodin volání v 3G síti. Výbavu podtrhuje snímač otisků prstů v domovském tlačítku, systém Android v předinstalované verzi 7.0 Nougat nebo dvě barevné varianty – černá a zlatá. Prodejní cena při přepočtu vychází na 5 698 Kč bez daně.

Zdroj: gadgets.ndtv.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat