Slevový týden #2 – souhrn zlevněných aplikací a her

Slevový týden #2 – souhrn zlevněných aplikací a her
2017-01-10T17:52:38+02:00
• 10. 1. 2017
3

Vítejte u druhého týdne našeho seriálu o slevách. Dnes se podíváme na několik her a především na aplikace, které vám například pomohou s lepším spánkem.

Do slevové akce se tentokrát dostala česká aplikace Sleep as Android, která má úspěchy po celém světě, takže ji rozhodně nepřehlédněte.

Sleep as Android

Jak již bylo řečeno, SaA je geniální budík, se kterým budete mít přehled o vašem spánku. Nejenže vás bude budit, ale bude počítat různé statistiky, spánkový deficit, ideální dobu spánku, nahrávání v noci zdali máte podezření o chrápání a spoustu další věcí. Rozhodně ji doporučuji vyzkoušet. Původní cena 105 Kč. Nová cena 20 Kč.

logo-app Sleep as Android Urbandroid Team Zdarma ANDROID

logo-app Sleep as Android Unlock Urbandroid Team 19,50 Kč ANDROID

NFC ReTag PRO

Pokud váš telefon podporuje NFC pak jistě znáte vychytávky v podobě rychlého párování se sluchátky apod. Využívat však můžete i NFC nálepky/karty, do kterých se dají ukládat informace o určité maximální velikosti. NFC ReTag vám pomůže s klonováním nálepek, editováním jejich obsahu a spoustu další věcí. Původní cena 76 Kč. Nová cena 25 Kč.

logo-app NFC ReTag PRO WidgApp Mobile Solutions 26,99 Kč ANDROID

Card City Nights

Jedná se o klikací hru, takže neočekávejte nejnovější 3D grafiku apod. Nemělo by se jednat ani o žádnou „béčkovou“ hru, protože na serveru PocketGamer získala 9 bodů z 10. Hra kombinuje karetní hraní s adventurním zaměřením. Vývojáři hlásají, že nemusíte očekávat ani žádné in-app platby. Původní cena 45 Kč. Nová cena 20 Kč.

logo-app Card City Nights Ludosity 20 Kč ANDROID

Photo Locker Pro

Jestliže máte v telefonu nějaké kompromitující fotografie, které by neměl nikdo vidět, pak vám s tím pomůže aplikace Photo Locker. Díky ní si totiž dané fotky uzamknete pomoci vlastního hesla, bez něhož si dané obrázky neprohlédnou žádné cizí oči. Původní cena 128 Kč. Nová cena 65 Kč.

logo-app Foto Locker Pro Handy Apps 64,99 Kč ANDROID

LEGO Harry Potter: Years 1-4

Lego a Harry Potter, to je kombinace, která by neměla uniknout žádnému z vašich dětí. Jedná se o zajímavou adventuru provázející slavnou školou čarodějů v Bradavicích. Původní cena 128 Kč. Nová cena 31 Kč.

logo-app LEGO Harry Potter: Years 1-4 Warner Bros. International Enterprises 30,99 Kč ANDROID

Pixel Heroes: Byte & Magic

Dostanete se do hry, kdy se budete snažit porážet své nepřátele a využívat k tomu budete své hrdiny. Ty si můžete dle libosti vylepšovat a u soubojů používat mnohem silnější zbraně a brnění.  Jedná se o hru s historií na starých herních počítačích.

logo-app Pixel Heroes: Byte & Magic Headup Games 47 Kč ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

I něco na ios by potěšilo

Lukáš Zoubek

10. 1. 2017, 20:35

Bude něco i na Windows Phone (Windows 10 Mobile) nebo se tady na něj taky kašle?

Nebo tak.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat