Aplikace Google 6.11 beta přináší změnu regionu a další drobná vylepšení APK

Aplikace Google 6.11 beta přináší změnu regionu a další drobná vylepšení [APK]
2017-01-18T18:06:20+02:00
• 18. 1. 2017

Poslední větší aktualizace aplikace Google přinesla rozdělení informací do dvou sekcí Navrženo pro vás a Nadcházející. Gigant z Mountain View nově zveřejnil novou beta verzi s označením 6.11, která spatřila světlo světa teprve před pár dny. Mezi její významnější funkce patří například hlubší integrace Google Asistenta či nové, prozatím nefunkční gesto.

Změna regionu pro jiné výsledky vyhledávání

Další novinkou je možnost změny regionu pro zobrazení jiných výsledků během vyhledávání. Do nastavení aplikace byla přidána sekce Prohledat oblast, která nabízí nespočet oblastí s odlišnými výsledky. Samozřejmě je dokáže optimalizovat i na základě vaší aktuální polohy, tedy pokud máte zapnuté sdílení polohy ve vašem zařízení. Zda bude nová funkce využívána ukáže až čas, uplatnění by si mohla najít u cestovatelů.

Aplikace Google Google App

Nová sekce Prohledat oblast

Hlubší integrace chytrého společníka

Prozatím nepotvrzená informace ukazuje, že Google Assistant by se v budoucnu mohl dočkat rozšíření. Poukázala na to rozborka zdrojového kódu na webu Android Police. Chytrý společník by měl také disponovat novou možností, která resetuje informace o předchozích relacích během používání různých služeb. Díky tomu byste měli působit jako noví, nevracející se uživatelé.

Rychlé gesto pro vyhledávání a nový prvek v Google Now

Na gesta jsme zvyklí převážně z alternativních launcherů, je tedy s podivem, že se Google pro něco takového rozhodl. Funkce zvaná Swipe to search by prostřednictvím gesta, přesněji švihem prstu směrem dolů, měla otevřít rozhraní vyhledávání. Prozatím však nefunguje a není jisté, zda se vůbec někdy bude používat, nicméně v budoucnu by se mohlo jednat o příjemný doplňek.

V kódu se také objevila informace o novém prvku v Google Now, jenž by měl upozornit na nové příspěvky. Už by se tedy němelo stávat, že článek bude nahrazen jiným, aniž by to uživatel vyžadoval.

Kde najít novou verzi?

Jestliže jste beta testerem aplikace Google, pak vám aktualizaci dorazí během několika dní. Jestli ne, novou verzi ve formě APK balíčku si na vlastní nebezpečí můžete stáhnout z webu APKMirror.

logo-app Google Google Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Marek Pospíšil

Student, jenž odmala tíhne k fotografii, autům a technologiím obecně. Minimalista a all black ninja. #iPhone7

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat