Samsung připravuje nový model Galaxy C7. Co o něm zatím víme?

Samsung připravuje nový model Galaxy C7. Co o něm zatím víme?
2016-12-20T07:00:02+02:00
• 20. 12. 2016
2

Čínský telekomunikační úřad TENAA přináší nové informace týkající se připravovaného modelu Galaxy C7 Pro od společnosti Samsung. Všechna zařízení před spuštěním prodeje musí být otestována a ani teď tomu nebylo jinak. Zařízení nesoucí kódové označení SM-C7010 je odhaleno na již tradičních fotografiích, které doprovází první hrstka specifikací. Jihokorejský výrobce může telefon odhalit během lednového veletrhu CES v Las Vegas.

galaxy-c7-pro

Střední třída bez známé ceny

V přední části je osazen 5,7 palcovým displej s rozlišením 1 920 * 1 080 pixelů. Výkonnostní stránku pravděpodobně obstará osmijádrový procesor Snapdragon 626 od Qualcommu běžící na taktovací frekvenci 2,2 GHz, který bude ještě spojený s grafickým čipem Adreno 506 nebo 4 GB operační pamětí RAM. Uživatelská data pojme 64GB úložiště, u něhož zatím nemůžeme potvrdit rozšíření přes paměťovou microSD kartu.

Z každé strany lze vyhlížet 16MPx senzor a vzadu navíc dvojici přisvětlovacích LED diod. Dříve nevzhlednou anténní linku vystřídá trojice drážek. Softwarovou stránku dostane na starost systém Android v předinstalované verzi 6.0.1 Marshmallow. A ti, co očekávají snímač otisků prstů, tak by měl být integrovaný v jediném tlačítku umístěném vpředu pod displejem.

Zdroj: sammobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Takovou radost jsem měl, že Samsung konečně udělal pořádek ve svém portfoliu… Rada J, A, S, Note a najednou je zde C a ještě 7…

Čau, já myslim, že už předtim tu byla řada C (C5 tušim), akorát se u nás neprodávala.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat