Samsung ukázal nový Galaxy Grand Prime Plus (Galaxy J2 Prime)

Samsung ukázal nový Galaxy Grand Prime Plus (Galaxy J2 Prime)
2016-10-31T07:40:42+02:00
• 31. 10. 2016

Společnost Samsung ať chtěně nebo nechtěně ukázala nový telefon, který pod označením SM-G532 bude znám jako Galaxy Grand Prime Plus nebo Galaxy J2 Prime. Až podle toho, na jaký mobilní trh zamíří do oficiálního prodeje, se rozhodne o jeho přesném jménu. Avšak po stránce základní výbavy jde o průměrný model, takže alespoň nenároční uživatelé dostanou od jihokorejského výrobce novou možnost výběru.

samsung-galaxy-grand-prime-plus-galaxy-j2-prime-1 samsung-galaxy-grand-prime-plus-galaxy-j2-prime-2

Do čela se postavil 5palcový IPS displej s rozlišením 960 x 540 pixelů a 5megapixelový senzor kamerky doplněný o přisvětlovací LED diodu na kvalitnější selfie snímky. Procesor MT6737T se čtyřmi jádry dodaný MediaTekem ještě v části hardwaru zastoupí kombinace 1,5/2GB operační paměti RAM a 8/16/32GB úložiště. Ve všech případech využijete slot pro paměťové microSD karty.

Záda ponesou klasickou sestavu, což znamená 8megapixelový fotoaparát, LED blesk a průduchy hlasitého reproduktoru. Zbývající seznam specifikací počítá s podporou sítí 4. generace, baterií o velikosti 2 600 mAh nebo systémem Android ve verzi 6.0.1 Marshmallow. Z barevných provedení bude na výběr verze černá, růžová, zlatá. První kusy modelu Galaxy J2 Prime jsou v prodeji v Rusku za cenu v přepočtu 3 444 Kč bez daně. U nás cenovka zcela jistě překročí hranici 2 990 Kč včetně daně.

samsung-galaxy-grand-prime-plus-galaxy-j2-prime-3 samsung-galaxy-grand-prime-plus-galaxy-j2-prime-5 samsung-galaxy-grand-prime-plus-galaxy-j2-prime-4

Zdroj: winfuture.de

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat