Polar M200 – nový fitness tracker s GPS a měřičem tepu pod 150 dolarů

Polar M200 – nový fitness tracker s GPS a měřičem tepu pod 150 dolarů
2016-10-10T08:01:29+02:00
• 10. 10. 2016

Trh s nositelnými zařízeními nikdy nebyl tolik rozvinutý jako v několika posledních měsících. Uživatelé začínají mít na výběr z široké škály produktů, které se hlavně liší v poměru množství funkcí a prodejní ceny. Jeden zajímavý přírůstek teď uvedla společnost Polar. Jejich novinka dostala jen jednoduché označení M200, přičemž toho neumí zrovna málo například ve srovnání s dražšími hodinkami nebo fitness náramky.

Polar M200

Polar M200 oproti ostatním vynikne GPS modulem a snímačem tepové frekvence v samotném základu. Uvnitř samozřejmě neběží Android Wear či něco podobného, ale výrobce nasadil vlastní proprietární software. Díky přítomné GPS technologii již není potřeba mít u sebe spárované zařízení, abyste si zaznamenali trasu. Mezi další funkce po stránce sportovních aktivit ještě patří měřič spálených kalorií, ušlých kroků a zmiňovaný měřič tepové frekvence.

Nasbírané údaje během celého dne lze zobrazit v dodávané aplikaci Polar Flow, která je k dispozici pro majitele Android a i iOS zařízení. Navíc synchronizovaná data můžete procházet skrze internetový prohlížeč. Aplikace Flow umí také nabízet personalizované tipy pro zlepšení výsledků či dovoluje stanovení různých cílů. Náramek dokáže při plném nabití vydržet 6 hodin v plném provozu (včetně zapnutého snímače tepu a funkce GPS).

Vše uzavírají podporované notifikace na příchozí hovory, přijaté SMS zprávy, události z kalendáře a upozornění ze sociálních sítí. Spojení s chytrým zařízením zajišťuje Bluetooth. Z barevných variant jsou na výběr dvě (červená a černá) za cenu 149 dolarů (tj. cca Kč). Náhradní řemínky v dalších provedení budou stát 19,90 dolarů (tj. cca Kč). Předobjednávky jsou už spuštěny a balíčky k prvním zákazníkům zamíří koncem tohoto měsíce.

polar-m200

Zdroj: pocket-lint.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat