Aktualizované Google Mapy také pro konkurenční iOS

Aktualizované Google Mapy také pro konkurenční iOS
2016-10-11T07:10:02+02:00
• 11. 10. 2016

Je to již více než týden, kdy společnost Google vydala zcela novou verzi svých mobilních Map pro Androidí platformu. Nyní však rozšiřuje své obzory a vydává aktualizaci taktéž pro konkurenční iOS. Nicméně, update nenabízí stejné novinky jako právě pro Android.

Podle slov Googlu nejnovější verze Map přináší pro více než měsíc staré iOS 10 mnoho funkcí, jako jsou například přepracované widgety pro „Veřejná doprava v okolí“ a „Cestovní Časy“. Nečekejte však, že jsou tyto nové widgety rozdílné s těmi starými, neboť byly jen aktualizovány podle předpisů iOS 10.

Google Mapy Google Mapy Google Mapy Google Mapy

Kromě toho vyhledávací gigant potvrdil, že jeho iOS aplikace umožňuje uživatelům zobrazit popisy míst, a to včetně funkcí vybavení a další. Jednou z dalších novinek, která je součástí updatu, je schopnost nahrávat fotografie spolu s průzkumem míst. Věřte tomu, nebo ne, ale tato možnost nebyla doposud k dispozici. Nyní tedy mohou majitelé iOS zařízení přidat fotografie spolu se svými názory.

Google Mapy

Samozřejmostí je oprava mnohých chyb, které se nacházely v předchozí verzi Map od Googlu. Bohužel o opravě konkrétních oprav chyb nemáme žádné další podrobnosti. Stále mějte však na paměti, že v závislosti na vaší aktuální poloze nemusejí některé funkce být k dispozici.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat