TCL 598 – poprvé dvě kamerky z obou stran

TCL 598 – poprvé dvě kamerky z obou stran
2016-09-06T07:10:10+02:00
• 6. 9. 2016
1

Čínský telekomunikační úřad TENAA vydávající potřebné certifikace k zahájení prodeje zařízení odhaluje jedinečné zařízení ze stáje TCL. Poprvé bychom se totiž mohli dočkat telefonu, který ponese celkem 4 kamerky. Jak je trendem poslední doby, tak dva senzory vzadu využijete k fotografování a zbylé dva senzory vpředu dobře poslouží například na populární selfie snímky. Každopádně výrobce prozradí více informací asi až později.

TCL 598

TCL 598 vpředu nabídne 5,5palcový IPS displej s Full HD rozlišením a nad ním je právě 8megapixelový senzor s 5MPx kamerkou k dobru navíc. Hardwarovou stránku zastupuje desetijádrový procesor Helio X20 od MediaTeku, 4GB operační paměť RAM a 64GB úložiště podporující paměťové microSD karty. Velmi výkonnou sestavu může uvnitř zradit jen baterie s kapacitou pouhých 3 030 mAh.

Zadní část zabírají dva 13megapixelové fotoaparáty, přisvětlovací LED dioda a snímač otisků prstů. O jejich přesnější funkčnosti se ještě dozvíme zřejmě v budoucnu. Nicméně dvě kamerky na obou stranách nepochybně přispějí na kvalitě pořízených záznamů. Mezi ostatní specifikace například patří systém Android ve verzi 6.0 Marshmallow. Následující týdny či měsíce ukáží více. I to, zda telefon dorazí pod známější značkou Alcatel.

Zdroj: androidpure.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

René Fírek

7. 9. 2016, 21:08

????????

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat