Google Fotky 2.1 – návrhy rotace fotografií

Google Fotky 2.1 – návrhy rotace fotografií
2016-09-30T09:50:04+02:00
• 30. 9. 2016
1

Vývojáři Googlu spadající pod aplikaci Fotky vydávají jednu aktualizaci za druhou a snaží se dohnat zrušenou službu Picasa, jak jen nejlépe umí. Opět jsme se tak nyní dočkali aktualizace, po níž je ovšem nutno trochu zapátrat. V přehledu změn totiž často chybí novinky, nebo vidíme jen text oznamující odstranění chyb a vylepšení výkonu.

nexus2cee_2016-09-29-03-30-31

Počínaje dneškem se můžete spolehnout na Google Asistenta, který by vám nově měl doporučit, jaké fotografie by bylo třeba trochu poupravit. Již v březnu letošního roku jsme mohli vidět náznaky této funkce v rozboru kódů. Jedná se o možnost nechat si aplikací automaticky upravit rotaci fotografie. Dříve si takových fotografií Asistent všímal po pár hodinách nebo i dnech, nyní však vývojáři přišli s novou metodou.

Velmi jednoduše zjistí, zda při pořízení fotografie, byl fotoaparát „špatně“ natočen. Dle těchto dat pak aplikace dá uživateli vědět o návrhu na úpravu. Tuto možnost si lze aktivovat v nastavení. Návrhy se budou zobrazovat jako karty v levém panelu aplikace – nalevo od výčtu všech pořízených fotografií.

logo-app Fotky Google Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Lukáš Guldan

2. 10. 2016, 0:21

Snad bude brzi aktualizace dostupná

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat