Lenovo ukázalo svůj první telefon s Windows 10 Mobile

Lenovo ukázalo svůj první telefon s Windows 10 Mobile
2016-07-15T07:03:08+02:00
• 15. 7. 2016

Lenovo již dříve slibovalo vlastní smartphone s mobilními Windows 10. Nyní došlo k představení, přičemž na jeho tvorbě se podílel ještě japonský Microsoft a firma SoftBank. Podle poslední zmíněné společnosti se také novinka částečně jmenuje – Lenovo SoftBank 503LV.

Výbavou pak telefon spadá do kategorie střední třídy. Nabízí například pětipalcový HD displej, osmijádrový procesor Snapdragon 617 nebo 3 GB RAM. Úložiště má 32 GB a přítomen je i slot na microSD kartu. Baterie je nevyjímatelná a disponuje kapacitou 2250 mAh.

lenovoo

Zadní fotoaparát má rozlišení 8 MPx, zatímco přední jen 5 MPx. Přístroj podporuje LTE, bohužel však není známo, jaká konkrétní pásma zvládá. Z oblasti konektivity lze dále zmínit Bluetooth 4.0 a Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4GHz, 5GHz).

Překvapivá je podpora Continuum, se kterou jsme se doposud setkávali jen u vybavenějších a dražších modelů. Nyní si tedy toto rozhraní budou moci vyzkoušet i skromnější zákazníci, kteří po top modelu netouží.

Cena telefonu prozatím oznámena nebyla, zato dostupnost již potvrzena je. SoftBank 503LV je exkluzivně dostupný pouze pro Japonsko, takže s dostupností v Evropě počítat nemusíme, a to ani v podobě černého dovozu.

Zdroj: mspoweruser.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat