Blu oficiálně představil model Energy XL

Blu oficiálně představil model Energy XL
2016-07-13T15:01:48+02:00
• 12. 7. 2016

Společnost Blu Products představila další novinku do produktové řady Energy, a to tentokrát s přívlastkem XL. Jak vychází již ze samotného názvu, tak mobilní přírůstek Energy XL bude vynikat hlavně dvěma prvky, které mu zároveň předurčí cílovou skupinu. Stačí, abyste požadovali obrovský displej a velkokapacitní baterii. Navíc americký producent nezapomněl s rostoucí úhlopříčkou zvýšit rozlišení u předního panelu.

ENERGY XL PR 3 Blu Energy XL (3)

Blu Energy XL zabírá 6palcový Super AMOLED displej s rozlišením 1 920 x 1 080 pixelů (367 PPI) chráněné sklem Gorilla Glass 3. Hardwarovou stránku zastupuje osmijádrový procesor MT6753 od MediaTeku taktovaný na frekvenci 1,3 GHz, grafický čip Mali-T720, 3GB operační paměť RAM a úložiště o velikosti 64 GB, jemuž samozřejmě nechybí podpora paměťových microSD karet. Dále například přední tlačítko v sobě ukrývá snímač otisků prstů.

Zadní část nabídne 13megapixelový senzor fotoaparátu, duální LED diodu pro přisvětlení snímků a 5 000mAh baterii, kterou nabijete z 0 na 15 % jen za 10 minut nebo z 0 na 45 % za 30 minut. Plný provoz by měla zajistit na 72 hodin či setrvat více než 30 dní v pohotovostním režimu. Základní výbavu uzavírá přední 5megapixelová kamerka a přítomné USB typu C. Prodej byl zahájen přes Amazon za cenu 299 dolarů (tj. cca 7312 Kč).

Blu Energy XL (4) Blu Energy XL (2)

Zdroj: prnewswire.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat