Pozvánky do hry Pokémon GO se rozšiřují mezi americkými testery

Pozvánky do hry Pokémon GO se rozšiřují mezi americkými testery
2016-05-28T08:05:34+02:00
• 28. 5. 2016

Pokémoni jsou známí po celém světě, tato hra na GameBoye od Nintenda byla ve své době velice oblíbená a populární. Nyní se firma Niantic Labs snaží o spojení této nostalgické hry s rozšířenou realitou. Niantic Labs nyní rozesílá pozvánky pro americké hráče, kteří se chtějí zúčastnit beta testování nadcházející hry Pokémon GO. Hra je velice populární díky  tomu, že je celá postavená na rozšířené realitě, obdobně jako u hry Ingress, kterou také vytvořili odborníci z Niantic Labs.

V praxi to bude vypadat tak, že hráči a nadšenci budou chodit po reálném světě se smartphonem, hledat pokémony, bojovat proti nim se svými pokémony a samozřejmě také mohou bojovat mezi sebou.

Beta testování již probíhá v Japonsku, Austrálii a na Novém Zélandě. Niantic na svém blogu zveřejnil tento příspěvek: „Dnes rozšiřujeme pole testování na území Spojených států, abychom mohli získat více zpětné vazby s cílem zlepšit hru.“ Pokud se chceme do beta testování přihlásit, stačí navštívit stránky NianticLabs, vyplnit registrační formulář a nezbývá nic jiného, než jen doufat, že budeme vybráni právě my. Jedinou podmínkou beta testovaní je místo pobytu, tudíž testování na našem území není zatím dostupné. V aplikaci by měly být také in-app platby, za které bude možné obdržet PokéCoins.

Oficiální vydání této zajímavé hry by mělo být na konci tohoto roku. Datum zatím ale nebylo upřesněno a můžeme jen doufat, že vydání proběhne ještě tento rok.

Zdroj: androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat