GroupClip – aplikace pro vícepohledové video

GroupClip – aplikace pro vícepohledové video
2016-05-25T08:15:27+02:00
• 25. 5. 2016
2

Ať si pořídíte telefon s jakýmkoliv fotoaparátem, tak nikdy nepořídíte ihned video, které bude natáčeno z více pohledů. Právě pro natáčení videa s více pohledy můžete využít aplikaci GroupClip.

GroupClip-796x398

GroupClip je poměrně nová aplikace, která vám umožní jednoduše natáčet video z více pohledů a zároveň jej upravit, sestříhat a publikovat. Aplikace funguje tak, že jí nainstalujete do svého zařízení a do zařízení všech vašich spolukameramanů. Natáčená videa se pomocí Wi-Fi nebo mobilní sítě přenáší do jednoho hlavní zařízení, které bude videa následně upravovat. Telefon, který byl zvolen jako hlavní, má dále možnost mezi jednotlivými záběry přecházet pouhým klepnutím.

new-edit

Když jsou záběry dotočeny, tak se můžete pustit do samotné editace videa, která je velice intuitivní a neměl by s ní mít problém ani úplný začátečník. Editor nabízí možnost video sestříhat, různě poskládat záběry za sebe nebo ze záběrů vytvořit koláž. V neposlední řadě samozřejmě můžete do videa přidat i hudbu, kterou máte v telefonu.

Jednou nevýhodou může být maximální počet zařízení k pořizování videa a to pět, ale co se týče vzdálenosti mezi jednotlivými telefony, tak ta je závislá pouze na připojení k internetu. Aplikace GroupClip je zatím dostupná pouze na platformě iOS, ale vývojáři slibují její příchod i na Android, ale datum je bohužel neznámé.

logo-app GroupClip - group video & multi-angle made easy Developer Zdarma iOS

Zdroj: thenextweb.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student IT, fanoušek nových technologií, který se příležitostně věnuje fotografování. Aktuálně preferuje operační systém iOS, ale předtím nepohrdl žádným Android zařízením. Mezi jeho koníčky patří recenzování nových zařízení, tábor, turistika a auta.

Komentáře

Milan Strnadel

25. 5. 2016, 11:30

Tohle chci na android.

Lukáš Breburda

25. 5. 2016, 17:55

Snad brzy přijde :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat