Yu Yureka Note – nová placka od indického Micromaxu

Yu Yureka Note – nová placka od indického Micromaxu
2016-04-18T07:20:39+02:00
• 18. 4. 2016

Testovaný model Yuphoria YU6000 v grafickém benchmarku GFXBench ještě před Štědrým dnem byl konečně v uplynulém týdnu odtajněn jako Yureka Note. Společnost Micromax, pod kterou spadá obchodní značka Yu, spustila bez žádných oficialit prodej zatím jen přes kamenné prodejny v Indii. Nicméně v následujících týdnech by mohlo dojít k rozšíření jeho dostupnosti přes internetové obchody.

YU Yureka Note

Vpředu zaujímá místo 6palcový IPS LCD displej s Full HD rozlišením, který je chráněn ochranným sklem Gorilla Glass 3. Pohonnou jednotku tvoří osmijádrový procesor běžící na frekvenci 1,5 GHz, operační paměť RAM o velikosti 3 GB a interní úložiště dokáže pojmout 16 GB uživatelských dat. Případný nedostatek místa lze vyřešit paměťovou microSD kartou. Rychlé datové přenosy zajišťuje podpora sítí 4. generace.

Opačnou část telefonu zabral 13megapixelový fotoaparát, duální LED blesk pro přisvětlení snímků, snímač otisků prstů a velkokapacitní 4 000mAh baterie doplněna o funkci rychlého nabíjení. Mezi zbývající specifikace například patří systém Android 5.1 Lollipop, přední 8megapixelová kamerka nebo funkce dual-SIM. Ostatní výbavu odhaluje výčet specifikací z prodejního balení. První prodejci toto zařízení prodávají za 14 999 rupií (tj. cca 5 390 Kč).

YU Yureka Note (2)

Zdroj: maktechblog.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat