Hospital Escape – hororový útěk z nemocnice

Hospital Escape – hororový útěk z nemocnice
2016-04-13T08:15:59+02:00
• 13. 4. 2016

Nemocnice bývá tím pravým místem pro tvůrce hororových her. Dlouhé chodby a stovky pokojů dokáží vytvářet atmosféru strachu dokonale. Aby těch hororů nebylo málo, můžete si vyzkoušet Hospital Escape – Total Horror.

screen640x640 (2)

Jedná se o hru, kde je vaším úkolem jak jinak než přežít. Osobně musím říci, že se jedná o vskutku podařenou hru. Vše vidíte z pohledu první osoby, takže o strach nebude nouze. V uličkách a místnostech jsou klíče k úspěchu, abyste se dostali ven. Získat takovéto nápovědy není nic jednoduchého, přes klíčovou dírku se podíváte do druhé místnosti, odkud na vás bude koukat nestvůra s rozsekanou hlavou čekající na vaši chybu.

screen640x640 (3) screen640x640 (4)

Během hraní je důležité využívat baterku a hledat do ní zdroj energie pomocí tužkovek. V některých částech hry budete k dostání přes dveře u páčidla apod. Nejnutnější pro přežití je však vyhýbání se zombíkům, proti kterým v podstatě nemáte jedinou šanci se ubránit. Těšit se můžete i na spoustu hádanek. Dle slov tvůrců je doporučeno používat při hře sluchátka.

screen640x640 (1) screen640x640

Hospital Escape – Total Horror je ke stažení pro operační systém Android a iOS. Pro Android je zdarma s in-app nákupem a pro iOS je k dostání za 2,99 $.

logo-app Hospital Escape - Total Horror Seven Bulls Zdarma ANDROID logo-app Escape The Hospital - Total Horror Developer 2,99$ iOS

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat