Google zve k testování aplikace na cestování

Google zve k testování aplikace na cestování
2016-04-22T07:50:57+02:00
• 22. 4. 2016

Google si pohrává s další aplikací. Tentokrát se však nejedná o koupi vývojářů či jejich výtvoru, nýbrž o vlastní aplikaci, který by se měla zaobírat cestováním. Do rukou testerů se má dostat již během následujících týdnů. A čeho se tedy máme dočkat? To zatím není známo, jediný obrázek, který byl ve spojení s touto novinou aplikací uveřejněn, je vidět níže.

google-new-travel-app

Aplikace, už dle samotného obrázku, by mohla pomáhat turistům při cestování. Nyní Google rozesílá informační zprávy, které upozorňují na možnost tuto aplikaci testovat. Naneštěstí pro většinu uživatelů je nutné se kvalifikovat pro tuto možnost. První částí je vyplnění ankety. Další pak dosáhnout druhé úrovně. Té můžete pravděpodobně dosáhnout přispíváním a spoluprací.

Zdá se, že Google chce své pole působnosti rozšířit ještě o kus dále a pomáhat svým uživatelům ještě více. Jak přesně aplikace bude fungovat, jak a co přispívat, není zcela jasné, ale jistě se vše brzy odhalí. Avšak už nyní je jasné, že Google chce zasáhnout obě hlavní platformy, přičemž microsoftí systém opět ostrouhá.

Zdroj: droid-life.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat