Driving Zone: Russia – parádní jízda po ruských silnicích

Driving Zone: Russia – parádní jízda po ruských silnicích
2016-04-01T08:15:21+02:00
• 1. 4. 2016

Ruské silnice jsou známy díky tamějším řidičům. Rozhodně se nejedná o žádnou novinku pro lidi, kteří sledují například kompilace bouraček z této země. Díky těmto zkušenostem vznikla i hra.

unnamed (4)_result

Driving Zone: Russia je hrou, ve které si užijete spousty zábavy. Vaším hlavním cílem bude to, abyste dojeli co nejdále. Na levé straně obrazovky vidíte získané body za výdrž bez nehody. Vybírat si můžete z mnoha vozidel, ta se postupně odemykají během hraní. Nechybí ani výběr prostředí silnice, kde pojedete.

unnamed_result unnamed (3)_result

Ve výběru vozidel nechybí ani legendární Lada. Během hry je nutné různě předjíždět, abyste se „nezasekli“ za pomalu jedoucím kamionem. Grafika této hry vypadá překvapivě dobře. Ač jsem náročný na grafiku, velmi se mi zalíbila. Interiéry i cesty vypadají věrohodně.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

Driving Zone: Russia je ke stažení pro operační systém Android, pro iOS bude dostupná v brzké době. Hra vypadá nezajímavě, ale opak je pravdou. Všechny navíc potěší, že je Driving Zone je zdarma pro všechny.

logo-app Driving Zone: Russia AveCreation Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat