Dotekománie doporučuje #101 App Cloner – klonujeme aplikace pro jejich dvojité užívání

Dotekománie doporučuje #101 App Cloner – klonujeme aplikace pro jejich dvojité užívání
2016-04-29T09:45:08+02:00
• 29. 4. 2016
3

Populární a úspěšný seriál Dotekománie doporučuje se vrací! Opět se každý týden budeme setkávat u aplikací, které stojí za řeč a jsou námi plně otestovány. Toto zaručí kvalitu doporučovaných aplikací. Další slova jsou zbytečná, pojďme se tedy podívat na první z nich.

Občas se stává, že má uživatel potřebu využívat jednu aplikaci s více účty na jednom zařízení.

unnamed (6)_result unnamed (7)_result

App Cloner je aplikace, díky které můžete své aplikace doslova naklonovat. To se hodí ve chvílích, kdy chcete využívat jednu aplikace pod více účty. V podstatě danou aplikaci naklonujete, znovu nainstalujete, nastavíte si další účet a můžete ji spokojeně využívat, aniž byste se museli odhlašovat a přihlašovat. Kopírovat můžete mnoho aplikací, avšak nefungují úplně všechny, na což je potřeba upozornit. Například takové messengery, jako WhatsApp či Viber, vám fungovat duálně nebudou, protože jsou ošetřeny bezpečnostními funkcemi. Taktéž nefunguje kopírování aplikací od Google.

unnamed (5)_result unnamed_result

Mezi funkčními aplikacemi, které se podařilo naklonovat, je kupříkladu Spotify, Flipboard, Instagram, Facebook, Skype, Twitter a spousta dalších. Je jen na vás, kterou aplikaci se pokusíte využívat duálně. Klonování zvládne téměř každý. Po otevření uvidíte seznam již nainstalovaných aplikací, na pravé straně je tlačítko pro přepnutí seznamu na ty naklonované. Jestliže chcete kopírovat například 9GAG, pak stačí klepnout na ikonku a poté si zvolit vlastní nastavení. Abyste mohli naklonovanou aplikaci poznat, dá se nastavit například otočení ikonky do jiného úhlu.

unnamed (1)_result unnamed (2)_result

Ikonu můžete měnit i v jejím barevném provedení, anebo ji úplně vymazat a mít tak aplikaci bez grafiky. Nastavit se mohou i parametry instalace na SD kartu, vypnout automatické najíždění při startu apod.

unnamed (3)_result unnamed (4)_result

Aplikace App Cloner je ke stažení zdarma, můžete si koupit plnou verzi, která umožňuje mnoho dalších úprav a povolí nové funkce.

logo-app App Cloner AppListo Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Guhl

Student Vysoké školy IT. Fanoušek operačních systémů Android, iOS a všech mobilních zařízení celkově. Testuje pro čtenáře desítky aplikací týdně, které doporučuje ve svém seriálu Dotekománie doporučuje. Často lidem zdarma opravuje telefony a rád šíří informace o skvělých fintách pro Android. Na svém G+ profilu často zvěřejňuje tipy a vychytávky včetně slevových kódů a slev obchodů.

Komentáře

Absolon Novak

30. 4. 2016, 14:42

Dík za tip Parallel je mnohem lepší a zdarma…

Nechapu, proc tady uvadite klonovaci aplikaci, ktera nefunguje na whatsapp a podobne jak tvrdite, kdyz aplikace paralel takhle funguje. Zase nejakej zkusenej clovek asi sedi na nepravem místě. Pěkný den.

Nesouhlasím, aplikace Parallel sice funguje, ale chce po Vás minimálně 5x víc oprávnění než zmíněný App Cloner.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat