Již dnes v 18 hodin se koná Apple keynote – jak sledovat aktualizováno

Již dnes v 18 hodin se koná Apple keynote – jak sledovat [aktualizováno]
2016-03-21T15:00:01+02:00
• 21. 3. 2016
4

Aktualizováno 21.3.

Již dnes v 18 hodin našeho času začíná Apple keynote. Představen bude pravděpodobně menší čtyřpalcový iPhone, dále menší iPad Pro a nakonec prý nové pásky pro Apple Watch. Keynote můžete oficiálně sledovat na tomto odkazu na zařízeních Apple se systémem OS X nebo iOS, popřípadě na Windows v prohlížeči Microsoft Edge. Pokud však tyto přístroje nemáte, můžete nastavit stream přes přehrávač VLC (či jemu obdobný) následovně:

  • Spusťte VLC a zvolte možnost Média -> Otevřít síťový proud…
  • Zde zadejte tuto adresu: http://p.events-delivery.apple.com.edgesuite.net/15pijbnaefvpoijbaefvpihb06/m3u8/atv_mvp.m3u8 a klikněte na přehrát
  • Do spuštění vysílání bude házet stream chybu

Aktualizováno 10. 3.

Už dlouho se spekuluje o představení novinek od Applu a nyní se konečně dozvídáme přesné datum, kdy se tato firma pochlubí. Do kalendářů si můžete zapsat 21. března. Konkrétně proběhne tisková konference v 18:00 našeho času. Živý přenos budete moci sledovat na zařízení od společnosti Apple, případně skrze prohlížeč Edge ve Windows 10.

screen-shot-2016-03-10-at-17-34-12

Původní článek 2. 3.

Nový čtyřpalcový iPhone je již na spadnutí a stejně tak nový iPad s úhlopříčkou 9,7 palce. Jejich názvy ještě nejsou úplně jisté, ale s největší pravděpodobností půjde o iPhone SE a iPad Pro 9,7. Co je ale již jistější, je jejich datum představení. Stát se tak má již za tři týdny, konkrétně 21. března. Oproti původnímu spekulovanému datu je to tak o týden později.

iphone5se

Mimo to stále uniká více a více informací právě o iPhonu SE. Například na snímku výše a níže můžete vidět model poslaný výrobcům obalů. Je zde tak vidět, že design bude velmi podobný iPhonu 5s, jen bude trochu více zakulacený. Zajímavé je také přemístění tlačítka pro zapnutí na bok. Pokud vás zaujala přítomnost klasického home tlačítka na snímcích, je tomu tak pouze pro tyto rendery, novinka bude mít samozřejmě TouchID. Z další výbavy má menší iPhone nabídnou Apple A9, 2 GB RAM, Apple Pay a Live Photos. Technologie 3D Touch integrována nebude.

screenshot-2016-02-24-17-18-11 screenshot-2016-02-24-17-19-01

Ohledně nástupce iPadu Air 2 jsme již dříve psali. Nebude to ale podle posledních informací iPad Air 3, nýbrž iPad Pro 9,7 palce. A zjednodušeně řešeno to bude právě zmenšený iPad Pro. Nabídne tedy procesor Apple A9X, Smart Connector na boku, čtyři reproduktory a také podporu Apple Pencil.

Jestli Apple představí i něco dalšího, se dozvíme právě již 21. března. Třeba se totiž dočkáme i nových Apple Watch.

Zdroje: 9to5mac.com, 9to5mac.com, 9to5mac.com, 9to5mac.com, 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Miroslav Růžička

Redaktor a moderátor na našem YouTube kanálu a nadšenec do moderních technologií, který na našem webu působí již od roku 2013. Mobilní telefony ho ale zajímají již od dětství.

Komentáře

Tomáš Rygl

11. 3. 2016, 8:15

Mirku, v kalendáři mi to po uložení hlásí 18:00 SEČ ne 19:00 :)

Bude opět k dispozici možnost to nějak obejít a dívat se i jinde než na Apple zařízeních a Win10? Např. přes VLC, apod.?

Dobře, dobře… né že bych si ho koupil na mě bude drahej :-), ale lidi si ho budou kupovat protože bude „cute“, pak ho začnou vyrábět čínaní (v jejich verzi samo sebou :-D ), no a když i ty pudou na dračku, tak se dotoho pustí samšunt, sony a lg a to bude moje chvíle :-D

René Zavadil

21. 3. 2016, 20:40

No vidis … a nakonec ho obslehnul sam Apple a rikaval mu 5s :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat