Xperia M4 Aqua – na Android 5.1 Lollipop mohou uživatelé zapomenout

Xperia M4 Aqua – na Android 5.1 Lollipop mohou uživatelé zapomenout
2016-02-05T14:44:12+02:00
• 6. 2. 2016

Každým rokem se řeší, zda ten či onen model daného výrobce dostane podporu nejnovější verze systému Android. Každá společnost se s tím pere určitým způsobem. Oblíbenou možností, jak uživatelům sdělit dobrou či špatnou zprávu, je sdílet příspěvek na sociální síti nebo odpovědět na otázku někoho známého. V tomto týdnu tak učinilo Sony na Twitteru, kde zástupce společnosti odpověděl na otázku uživatele Heung Yut Ki.

Xperia M4 Aqua will directly be updated to Marshmallow Sony confirms GSMArena.com news

Ano, už je tomu tak, Sony potvrdilo, že model Xperia M4 Aqua nedostane aktualizaci na Android 5.1 Lollipop a má to dobrý důvod. Vzhledem k častým otázkám uživatelů se výrobce rozhodl tuto verzi přeskočit a aktualizovat telefon rovno na verzi Android 6.0 Marshmallow. Jedná se, alespoň tedy dle mého názoru, o velmi dobrou zprávu.

Bohužel vám též nesu i špatnou zprávu. Nikde se nikdo nezmiňuje, kdy přesně má aktualizace přijít. Ještě si tak budou muset uživatelé nějaký ten pátek počkat a dle prozatímních informací se datum uvolonění aktualizace jen tak nepřiblíží.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat